Yardım Şarj %95 de kalıyor

ERASMUS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tamer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.2.3.0 OEGMIXM
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar redmi 5 plus cihazımı Çin sürümü yükledim donma sorunu yaşadığım ve çözümü ancak böyle olur diye Endonezyalilar böyle çözmüş neyse bende denedim ve donma takılma sorunum çözüldü. Çin sürümünde fw güncelleniyormuş geri global sürüme geçtim. İki adet global rom yükledim miflash ile sarj %95 de kalıyor. Ne yapmam lazım?

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam siz sınırlama programı gibi bir şey kullanıyor musunuz şarj ile alakalı.

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Arkadaşlar redmi 5 plus cihazımı Çin sürümü yükledim donma sorunu yaşadığım ve çözümü ancak böyle olur diye Endonezyalilar böyle çözmüş neyse bende denedim ve donma takılma sorunum çözüldü. Çin sürümünde fw güncelleniyormuş geri global sürüme geçtim. İki adet global rom yükledim miflash ile sarj %95 de kalıyor. Ne yapmam lazım?
Pil sağlığı %95 e düşmüştür belki

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70

Eger farkli sarj aletleri kullandiysaniz telefon sarji. Bitince felan baska sarj kullanip doldurunca sonra bitince baska si ile doldurduysaniz o yuzden olabilir tek çözümü eger bunlarin yüzünden olduysa bitirip sadece tek bir sarj aleti kullanmaniz onuda kapatip takacaksaniz.

Eger kullanmadim diyorsaniz şu yöntemi uygulamak icin 1 günü heba edecekseniz

Bataryayi komple bitir telefon kapanana kadar
Sonra tekrar ac sarj etmeden kendi kapansin kullan bitir
Sonra yine ac . Telefon acilmayyana kadar bitir.

Sonra telefonu acmadan sarja tak kapali halde 100e kadar dolsun tam 100 olunca yine yarim saat bekle.

Sonra bekledikten sonra sarjdan cekmeden ac telefonu. Eger 98 gbi yerlerdeyse dolana kadar bekle dolduktan snra 30 dk bekle . Sonra sarjdan cek telefonu kapat yeniden tak ve 30 dk bekle

Sonra telefonu sarjdan cekmeden ac ve tam 2 saat bekle hocam 1 gününüzü feda edeceksiniz.

Bu batarya kalibrasyonudur kısa halidir

Oyla:

ERASMUS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tamer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz sınırlama programı gibi bir şey kullanıyor musunuz şarj ile alakalı.
Hocam havoc rom da kullanmıştım fakat onun üzerine 3 rom kurdum onla alakali değildir sanırım.

Oyla:

ERASMUS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tamer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eger farkli sarj aletleri kullandiysaniz telefon sarji. Bitince felan baska sarj kullanip doldurunca sonra bitince baska si ile doldurduysaniz o yuzden olabilir tek çözümü eger bunlarin yüzünden olduysa bitirip sadece tek bir sarj aleti kullanmaniz onuda kapatip takacaksaniz.

Eger kullanmadim diyorsaniz şu yöntemi uygulamak icin 1 günü heba edecekseniz

Bataryayi komple bitir telefon kapanana kadar
Sonra tekrar ac sarj etmeden kendi kapansin kullan bitir
Sonra yine ac . Telefon acilmayyana kadar bitir.

Sonra telefonu acmadan sarja tak kapali halde 100e kadar dolsun tam 100 olunca yine yarim saat bekle.

Sonra bekledikten sonra sarjdan cekmeden ac telefonu. Eger 98 gbi yerlerdeyse dolana kadar bekle dolduktan snra 30 dk bekle . Sonra sarjdan cek telefonu kapat yeniden tak ve 30 dk bekle

Sonra telefonu sarjdan cekmeden ac ve tam 2 saat bekle hocam 1 gününüzü feda edeceksiniz.

Bu batarya kalibrasyonudur kısa halidir

Hocam bataryayi komple bitiriyim dedim %4 den aşağı düşmedi sonra kapandi açmaya çalıştım açılmadı. Sonra sarj aletini taktim tekrar %4 den itibaren doldurmaya başladı

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Hocam bataryayi komple bitiriyim dedim %4 den aşağı düşmedi sonra kapandi açmaya çalıştım açılmadı. Sonra sarj aletini taktim tekrar %4 den itibaren doldurmaya başladı
Ozaman sen sarj ile alakali bi dosya karistirmissin belkid hocam. Bak bitir 4 de kalsin o sen yine de bitir telefonda root var ise twrp moduna al telefonj orda iken sarjda dürun sonra wipe cahce yap dolunca tekraro moda al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynj yontemi ondan snra dene

Oyla:
Üst Alt