Soru Şarj %1 iken format attım xiaomi ekranında kaldı

Perfectt65

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vedat
Cihazım
Not 5
Konular
1
Red mi not 8im var şarj %1 iken format attım xiaomi ekranında kaldı çözümü bilen var mı ??

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Şarj seviyeniz düşük iken ne güncelleme ne de format işlemi yapın hocam. Şarjınız bittiği anda yapılan bir işlem yarıda kesilir ise sistem dosyalarınız hasar görebilir. Telefonunuz sonradan IMEI işlemi görmüş ve Bootloader kilidiniz açık ise telefonu şarj ettikten sonra recovery programından (twrp,orange fox vb.) cihaza uygun Rom yüklemesi yapın.

Telefonunuzun kendi imeisi var olarak aldıysanız ve garantili ise o zaman belli tuş kombinasyonlarını kullanarak orijinal recovery ekranına erişip şarj ettikten sonra o şekilde hard reset atin

Şarjınız az iken hiçbir sistem güncellemesini asla ve kata yapmayın

Oyla:

Perfectt65

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vedat
Cihazım
Not 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj seviyeniz düşük iken ne güncelleme ne de format işlemi yapın hocam. Şarjınız bittiği anda yapılan bir işlem yarıda kesilir ise sistem dosyalarınız hasar görebilir. Telefonunuz sonradan IMEI işlemi görmüş ve Bootloader kilidiniz açık ise telefonu şarj ettikten sonra recovery programından (twrp,orange fox vb.) cihaza uygun Rom yüklemesi yapın.

Telefonunuzun kendi imeisi var olarak aldıysanız ve garantili ise o zaman belli tuş kombinasyonlarını kullanarak orijinal recovery ekranına erişip şarj ettikten sonra o şekilde hard reset atin

Şarjınız az iken hiçbir sistem güncellemesini asla ve kata yapmayın
Tşk ederim

Oyla:
Üst Alt