- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi 5s PLUS
- Konular
- 4
Arkadaşlar merhaba. Ben ilk çıktığı zaman bir haftalık mi note 10 aldım imei atılmış. Satın aldığım kişi fabrika ayarlarına dönersen imei gider dediği için uzun zaman böyle kullandım. Geçenlerde cihaz güncelleme bildirimi geldi ve güncelle dedim. Güncelleme indikten sonra twrp ekranı geldi bir şeyler yüklendi ve açıldığında yazılım güncellenmemişti. Bugün kararlı kararlı roomu twrp den üzerinden yüklemek için indirdim fakat twrp ye girmeye çalıştığımda mi recovery ekranı geldi yani twrp silinmiş. Bende en son twrp yi indirdim ve fastboot ekranınndan kurup boot ettim. İlk önce efs yedegini aldım daha sonra wipe işlemi yaptıktan sonra yeniden başlat dedim fakat twrp ekranına bir türlü gelemedim. TWRP yeniden yüklemeye kalktığımda şu hatayı veriyor "target reported max download size". Yabanı forumlarda baktım cihaz brick olmuş demişler. Cihazın mi unlock dan baktım bootloader kilidi açık görünüyor. getvar dan da baktım açık yani. Yabancı forumlara baktım şu şekilde çözmüşler sorunu "
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash misc misc.bin
fastboot reboot recovery "
fastboot devices yaptıgımda gözüken cihaz da adb komunta gözükmüyor error: device not found hatası veriyor. Cihaz brick mi oldu tam olarak anlamadım. Ne yapmam lazım
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash misc misc.bin
fastboot reboot recovery "
fastboot devices yaptıgımda gözüken cihaz da adb komunta gözükmüyor error: device not found hatası veriyor. Cihaz brick mi oldu tam olarak anlamadım. Ne yapmam lazım