Merhabalar. Ayarlarda bellek uzantısı kısmında sadece 1gb arttırıyor. Bunu nasıl yükseltebiliriz?
Hocam sağolun. Sadece merak etmiştim. Çünkü önceki Xiaomi telefonumda 1-2-3gb gibi seçenekler vardı. Bu telefonun ayarlarında sadece 1gb olduğunu fark ettim. Bu yüzden açtım konuyu.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirandroid swap manager rootlu uygulamalarla da yapabilirsin play store de illaki vardır da sanal ram le ne yapmak istiyorsun swap alanı pek iş gören birşey değildir cok spesifik işler için uygun bir işlem oyun oynayım ram yetersiz 10 gb swap ayarlayım aha +10 gb ram var gibi bir iş değil yanlış işlemlerle cihazı soft veya hard brick yapabilirsin yapacagın işi de söylersen işine yarar yaramaz söylerim
bu da swap için root gerektiren uygulamaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
cihazda 4 gb mı ram var ? büyük ihtimalle ondan dolayıdır düşük ramli cihaza düşük swap alanı koyuyorlar pazarlama hilesi bazılarıda 8 gb rama 8 gb swap koyuyor göz boyamak içinHocam sağolun. Sadece merak etmiştim. Çünkü önceki Xiaomi telefonumda 1-2-3gb gibi seçenekler vardı. Bu telefonun ayarlarında sadece 1gb olduğunu fark ettim. Bu yüzden açtım konuyu.
Evet hocam 4gb var. Ama önceki cihazda da 4gb vardı. Muhtemelen göz boyama vb. Yapıyorlarcihazda 4 gb mı ram var ? büyük ihtimalle ondan dolayıdır düşük ramli cihaza düşük swap alanı koyuyorlar pazarlama hilesi bazılarıda 8 gb rama 8 gb swap koyuyor göz boyamak için