Sohbet Samsung S8 & Mi 9 SE ile Takas Olur mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Başlıkta da belirttiğim gibi kafa kafaya Takas olur mu ?

Samsung 64 GB garanti bitik,ilk sahibinden ve kasa kenarlarında rahatsız etmeyen çizikleri mevcut.

9 SE ise yurt dışı cihazı, 128 GB

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Biraz zor gibi üretim yılları arasında 2 yıl var. Ama inşallah bulursunuz.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alisaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Sakaoğlu
Cihazım
mi4
Konular
15
S8 in 2.el fiyatları garantisiz mi9se ile aynı. Seçim senin ister al kullan beğenmezsen satar yine 9se alırsın. Ve ya hiç böyle bir maceraya girmessin.

kdrsvm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Telefoncu
Konular
18
S8 yaklaşık değeri 1500-2000 sizin cihazınızın sıfırı 2000 civarı bulunuyor ederi de yaklaşık 1500-1600 temizlik durumuna göre eş değer sayılabilir ama ben eski bir cihaz almazdım mi 9 se gayet iyi cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S8 in 2.el fiyatları garantisiz mi9se ile aynı. Seçim senin ister al kullan beğenmezsen satar yine 9se alırsın. Ve ya hiç böyle bir maceraya girmessin.
S8 kolay satılmaz bence bir tercih sebebi yok şuan eskidi artık

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bence gayet uygun. Ben olsam samsungu alır bir süre kullanır sıkılınca kolayca okutup başka modele geçerdim. Satmayacak bile olsan kullanım olarak çok daha hoş ve konforlu olacaktır. Üstüne birde resmi kayıtlı cihaz.

S8 yaklaşık değeri 1500-2000 sizin cihazınızın sıfırı 2000 civarı bulunuyor ederi de yaklaşık 1500-1600 temizlik durumuna göre eş değer sayılabilir ama ben eski bir cihaz almazdım mi 9 se gayet iyi cihaz

S8 kolay satılmaz bence bir tercih sebebi yok şuan eskidi artık

Hocam S8 eskidi artık diyorsun ama özellik olarak bakıldığında mi 9 se den fazlası var eksiği yok. Mi 9 se'nin bu cihaz karşısında tek bir artısı var o da kamerası.

Son düzenleme:

ArsenicW

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bilişim
Konular
3
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 1 yıl garantisi olan S8 cihazımı satıp üzerine 350 lira alarak 1 ay kullanılmış malum yollu Mi 9 SE aldım.

kdrsvm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Telefoncu
Konular
18
Bence gayet uygun. Ben olsam samsungu alır bir süre kullanır sıkılınca kolayca okutup başka modele geçerdim. Satmayacak bile olsan kullanım olarak çok daha hoş ve konforlu olacaktır. Üstüne birde resmi kayıtlı cihaz.

Hocam S8 eskidi artık diyorsun ama özellik olarak bakıldığında mi 9 se den fazlası var eksiği yok. Mi 9 se'nin bu cihaz karşısında tek bir artısı var o da kamerası.
Yeni nesil olması artı arayüz bence artı yedek parçası samsungda pahalı bence bu bir eksi tasarım bence artı çentik durumu bence artı eski cihaz bataryası biriktir belki eksi sayarım daha

Telefoncuyum bu arada ona göre yorum yapıyorum

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yeni nesil olması artı arayüz bence artı yedek parçası samsungda pahalı bence bu bir eksi tasarım bence artı çentik durumu bence artı eski cihaz bataryası biriktir belki eksi sayarım daha

Telefoncuyum bu arada ona göre yorum yapıyorum

Hocam tamam mi 9 se yeni nesil de, adamlar o yeni nesil teknoloyi iki yıl önce s8 e koymuşlar zaten.

Arayüzün artısını mi 9 se'ye yazmanız çok ilginç çünkü şuan piyasadaki en sorunlu ve özelliksiz arayüzlerden biri xiaomide.

Parça konusuda, bu cihazlar fiat otomobil değil ki 3-4 ayda bir parça değişmiyor. Fakat siz telefoncu olduğunuz için ve elinizden sürekli sorunlu cihazlar geçtiği için sanki herkes hergün parça değiştiriyor gibi gelebilir, bana da işim konusunda böyle oluyor.

Çentiğide ben ve gördüğüm kadarıyla bir çok kişi artıdan değil eksiden sayıyor. Rahatsız edici birşey. Misal ben her mi 9T resmi gördüğümde keşke mi 9 da da olmasaydı şu çentik diyorum.

Bataryası konusunda hak veriyorum, sıkıntı çıkarta bilir s8 hem 2k ekran hem daha yüksek işlemci daha fazla şarj tüketecektir bir de.

Herşey bir yana telefon işi birazda zevkler ve renkler mevzusu, benim artı gördüğüm size eksi olabilir sizin artı gördüğünüz bana eksi olabilir. Sizde haklısınız.

kdrsvm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Telefoncu
Konular
18
Zevk mevzusu tamamen on planda buna itirazım yok şuan bu cihazı kullanıyor olmam tercihimi gösteriyor.
Arayüz benim hoşuma gidiyor İPhone dan geçiş yaptım zorluk çekmedim.

Bir aksilik yaşadığınızı düşünün ekran kırıldı birinin ekranı 1100 civarı diğerinin ekranı 300-500 e halledilebilir durumunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt