- Adım
- Onur
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Bilg. Müh.
- Konular
- 27
Başlıkta da belirtiğim gibi Samsung S25 cihazında telefon görüşme kaydı için hangi stok romu önerirsiniz?
Bu csc yi seçince cihazın çekim gücünde düşme gözlemlediniz mi?Tayland CSC seçerseniz kayıt özelliği geliyor ve ekstradan kayıt alındığını karşıya bildirmiyor. Baska ülke csc leri secerseniz kayit özelliği yine geliyor ama karşı tarafa kayıt alındığını sesli bir şekilde bildiriyor.
Açıkçası ben Almanya csc kullaniyorum samsung pay kullanabilmek için çekimle ilgili hiç bir problem gözlemlemedim.Bu csc yi seçince cihazın çekim gücünde düşme gözlemlediniz mi?
hocam csc değiştirmek 2 dk bile sürmüyor SamFw Tool kurun bilgisayara gerekli usb ayarlarınızı yapıp bağlayın daha sonra csc değiştirme ekranında cihazınızın desteklediği csc kodları listelenecek ordan tayland olanı seçin cihaz kendini baştan başlatacak ve o özellik gelecek. Cihaza güncelleme geldiğinde TR csc seçip yüklemeniz gerekiyor yoksa güncelleme bulmuyor. Yükledikten sonra tekrar ses kaydetme özelliğini kullanmak isterseniz Tayland a geçmeniz gerekecek.Rom değiştirmek yerine cscyi değiştirmek yeterli mi?
S938BXXS8BZB5 kodlu yazılımı kullanıyor telefon. Endonezya romu mu yükleyeyim yoksa sadece cscyi mi değiştireyim. Yardımcı olur musunuz? S6 edge den 7 yıl sonra takrar samsunga geçtim. Unutmuşum herşeyi.
Anladım hocam bilgiler için çok teşekkür ederim. Çok yalın ve anlaşılabilir bir yanıt olmuş. Bu güncelleme sıkıntısı, CSC değiştirildiğinde rom ve CSC uyumsuzluğundan kaynaklanıyor sanırım. Yani Rom değiştirip cscyi uyumlu yaparsak bu sorun ortadan kalkar gibi geldi. Doğru mudur?hocam csc değiştirmek 2 dk bile sürmüyor SamFw Tool kurun bilgisayara gerekli usb ayarlarınızı yapıp bağlayın daha sonra csc değiştirme ekranında cihazınızın desteklediği csc kodları listelenecek ordan tayland olanı seçin cihaz kendini baştan başlatacak ve o özellik gelecek. Cihaza güncelleme geldiğinde TR csc seçip yüklemeniz gerekiyor yoksa güncelleme bulmuyor. Yükledikten sonra tekrar ses kaydetme özelliğini kullanmak isterseniz Tayland a geçmeniz gerekecek.
kodları yazıyorum.
CAT = THAILAND
THE = THAILAND
THL = THAILAND
THO = THAILAND
THS = THAILAND
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben avrupa csc kullanıyorum benim kullandığım kodda da ses kaydetme özelliği var fakat karşı tarafa sesli bir şekilde aramanın kaydedildiğini söylüyor. Tayland csc de gizli yani karşıya haber vermeden kayıt ediyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.