Soru Samsung S25 Telefon Görüşme Kaydı için Hangi Rom'u Önerirsiniz?

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
27
Başlıkta da belirtiğim gibi Samsung S25 cihazında telefon görüşme kaydı için hangi stok romu önerirsiniz?

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
bildiğim kadar ile samsung stock romlarda kayıt özelliği yok .costum romlardaın hepsinde var ancak onların içinde root gömülü geliyor.bankacılık uygulamaları risk altında kalabilir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Samsung ta bu olay CSC değiştirilerek yapılıyor. Google ve yapay zekaya yazarsanız gerekli kaynakları bulacaktır.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
35
Tayland CSC seçerseniz kayıt özelliği geliyor ve ekstradan kayıt alındığını karşıya bildirmiyor. Baska ülke csc leri secerseniz kayit özelliği yine geliyor ama karşı tarafa kayıt alındığını sesli bir şekilde bildiriyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Tayland CSC seçerseniz kayıt özelliği geliyor ve ekstradan kayıt alındığını karşıya bildirmiyor. Baska ülke csc leri secerseniz kayit özelliği yine geliyor ama karşı tarafa kayıt alındığını sesli bir şekilde bildiriyor.
Bu csc yi seçince cihazın çekim gücünde düşme gözlemlediniz mi?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
35
Bu csc yi seçince cihazın çekim gücünde düşme gözlemlediniz mi?
Açıkçası ben Almanya csc kullaniyorum samsung pay kullanabilmek için çekimle ilgili hiç bir problem gözlemlemedim.

miyuay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Poco F3
Konular
3
Rom değiştirmek yerine cscyi değiştirmek yeterli mi?
S938BXXS8BZB5 kodlu yazılımı kullanıyor telefon. Endonezya romu mu yükleyeyim yoksa sadece cscyi mi değiştireyim. Yardımcı olur musunuz? S6 edge den 7 yıl sonra takrar samsunga geçtim. Unutmuşum herşeyi.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
35
Rom değiştirmek yerine cscyi değiştirmek yeterli mi?
S938BXXS8BZB5 kodlu yazılımı kullanıyor telefon. Endonezya romu mu yükleyeyim yoksa sadece cscyi mi değiştireyim. Yardımcı olur musunuz? S6 edge den 7 yıl sonra takrar samsunga geçtim. Unutmuşum herşeyi.
hocam csc değiştirmek 2 dk bile sürmüyor SamFw Tool kurun bilgisayara gerekli usb ayarlarınızı yapıp bağlayın daha sonra csc değiştirme ekranında cihazınızın desteklediği csc kodları listelenecek ordan tayland olanı seçin cihaz kendini baştan başlatacak ve o özellik gelecek. Cihaza güncelleme geldiğinde TR csc seçip yüklemeniz gerekiyor yoksa güncelleme bulmuyor. Yükledikten sonra tekrar ses kaydetme özelliğini kullanmak isterseniz Tayland a geçmeniz gerekecek.
kodları yazıyorum.
CAT = THAILAND
THE = THAILAND
THL = THAILAND
THO = THAILAND
THS = THAILAND
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben avrupa csc kullanıyorum benim kullandığım kodda da ses kaydetme özelliği var fakat karşı tarafa sesli bir şekilde aramanın kaydedildiğini söylüyor. Tayland csc de gizli yani karşıya haber vermeden kayıt ediyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

miyuay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Poco F3
Konular
3
hocam csc değiştirmek 2 dk bile sürmüyor SamFw Tool kurun bilgisayara gerekli usb ayarlarınızı yapıp bağlayın daha sonra csc değiştirme ekranında cihazınızın desteklediği csc kodları listelenecek ordan tayland olanı seçin cihaz kendini baştan başlatacak ve o özellik gelecek. Cihaza güncelleme geldiğinde TR csc seçip yüklemeniz gerekiyor yoksa güncelleme bulmuyor. Yükledikten sonra tekrar ses kaydetme özelliğini kullanmak isterseniz Tayland a geçmeniz gerekecek.
kodları yazıyorum.
CAT = THAILAND
THE = THAILAND
THL = THAILAND
THO = THAILAND
THS = THAILAND
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben avrupa csc kullanıyorum benim kullandığım kodda da ses kaydetme özelliği var fakat karşı tarafa sesli bir şekilde aramanın kaydedildiğini söylüyor. Tayland csc de gizli yani karşıya haber vermeden kayıt ediyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anladım hocam bilgiler için çok teşekkür ederim. Çok yalın ve anlaşılabilir bir yanıt olmuş. Bu güncelleme sıkıntısı, CSC değiştirildiğinde rom ve CSC uyumsuzluğundan kaynaklanıyor sanırım. Yani Rom değiştirip cscyi uyumlu yaparsak bu sorun ortadan kalkar gibi geldi. Doğru mudur?

Üst Alt