Yardım Samsung M20 ekran kilidi

Emil123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emil
Cihazım
samsung m20
Konular
1
Merhaba. Samsung m20 cihazımın ekran kilidini unutdum, usb debugging ve s. kapalı. Dosyaları kurtarmanın ya da telefonu açmanın bir yolu varmıdır

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Merhaba. Samsung m20 cihazımın ekran kilidini unutdum, usb debugging ve s. kapalı. Dosyaları kurtarmanın ya da telefonu açmanın bir yolu varmıdır
Samsung cihazımı bul sayfasını kullanabilirsiniz. Öncelikle aşağıdaki bağlantıyla sayfaya gidin.
Samsung hesabınızı giriş yapın. Unutmadan hatırlatalım eğer daha önce samsung hesabı açmadıysanız bu yöntem işe yaramayacaktır.
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Lock my screen” butonunu bulun. Yeni şifrenizi girin ve “Lock” butonuna tıklayın. Birkaç dakka içinde ekran şifreniz değişmiş olacaktır.

Yöntem 2: Google Cihazımı Bul ile Ekran Şifresi Sıfırlama

Ekran kilidini kaldırmak istediğiniz telefonda size ait olan yada halen daha erişebildiğiniz bir Google hesabı kurulu ise “Telefonumu Bul” yöntemini kullanabilirsiniz. Öncelikle asağıda bulunan bağlantıya tıklayarak telefonda kurulu olan hesaba giriş yapın.
Sayfayı açtıktan sonra ilk yapacağınız işlem “Kilitle” seçeneğine tıklamak olacak. Bu şekilde telefonda bulunan kilit devre dışı kalacak ve sizin kilitleme sırasında belirlediğiniz şifre telefonda aktif olacak. Daha sonra bu şifreyi kullanarak cihazınızı rahatlıkla açabileceksiniz

Bu yöntemler olmaz ise altaki işlemle devam edebilirsiniz.

Telefonu açmanız için bir diğer yol için ise cihazı sıfırlamanız yeterli olacaktır, haricin de verilerinizi kurtarmak için ise 3.parti uygulamaları kullanabilirsiniz.

Yanlız işlem riskin den ve veri kayıbın dan forumumuz sorumlu değildir.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Cihazdaki verileri almak için droidkit programını öneririm bu arada basit araştırma ile bulabilirsiniz internet ortamında, Türkçe ve kullanımı kolaydır.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
35
Benimde bir tane Galaxy s6 im var yazılan şeyler bu cihaz içinde geçerli midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranı bozuk dokunmatik çalışıyor ama hiç görüntü yok sadece karanlıkta odaklanırsam karıncalanma gibi birşey var ondada anlamam imkansız. USB debugging açık değil wifi de bağlı değil sanırsam ekranı göremediğim için şifreyi doğru mu girdim yanlış mı girdim anlayamıyorum. Bide çok kez yanlış girince bı kaç dk bekletiyor onuda göremiyorum. Samsung accountum var ve cihaz gözüküyor ama dediğim gibi iletişim kuramıyor. Bu durumda ne yapabilirim başka?

Son düzenleme:
Üst Alt