Sohbet Samsung M10'mu Redmi 8'mi

Redmi 8 vs Samsung M10

• 2 Adet Cihazida Xiaomi Redmi 8 Al

Oy: 7 58,3%
  • 2 Adet Cihazida Samsung M10 Al

Oy: 0 0,0%
  • 1 Adet Xiaomi 1 Adet Samsung Al

Oy: 5 41,7%

• Kullanılan toplam oy
    12

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Malumumuz foruma danışarak xiaomi redmi not 8 almistim sonrasında sattım birazcık kar ile elimde birazcıkta para vardı şuan total de 2200 TL param var normalde kendime mi 9 lite alacaktım imei kayitli fakat aklıma annem geldi bunca sene boyunca pahalı bir hediye alamadım ve kendisi hep tuşlu telefon kullandı ve halende kullanıyor dedim en iyisi mi 9 lite degilde 2 adet giriş seviyesi bir cihaz alayım hem anneme hemde kendime bu 2 cihazin arasında kaldım 2 cihazı da xiaomi redmi 8 mi alsam yoksa 1 xiaomi diğeri samsungmu sizlerin yorumları ve anket sonucuna göre hareket edeceğim

Son düzenleme:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Forum Kuralları Gereği
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam bence cihaz konusunda kararı siz verin, sizin kriterlerinizi biz bilemeyiz. 2 cihaz arasında kalmaktansa biraz daha araştırma yapmanızı öneririm. Benim kriterlerimi cihazın ram kapasitesi, çerçevesi, ekran gövde oranı, ekranı gibi faktörler etkileyebilir. Sizde durum daha farklı olabilir.

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Malumumuz foruma danışarak xiaomi redmi not 8 almistim sonrasında sattım birazcık kar ile elimde birazcıkta para vardı şuan total de 2200 TL param var normalde kendime mi 9 lite alacaktım imei kayitli fakat aklıma annem geldi bunca sene boyunca pahalı bir hediye alamadım ve kendisi hep tuşlu telefon kullandı ve halende kullanıyor dedim en iyisi mi 9 lite degilde 2 adet giriş seviyesi bir cihaz alayım hem anneme hemde kendime bu 2 cihazin arasında kaldım 2 cihazı da xiaomi redmi 8 mi alsam yoksa 1 xiaomi diğeri samsungmu sizlerin yorumları ve anket sonucuna göre hareket edeceğim

Eğer çok oyun oynama ya da foto meraklısı değilsen redmi 8a işini baya görür. 2 ve 3gb ram seçenekleri var.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Saygıdeğer Annenizin ellerinden öper, kafanıza terlik yeme olasılığını göz önüne alarak Xiaomi almanızı tavsiye etmem.. :)

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer çok oyun oynama ya da foto meraklısı değilsen redmi 8a işini baya görür. 2 ve 3gb ram seçenekleri var.
Xiaomi redmi 8 in az önce inceleme ve kamera test videolarına baktım gayet güzel ve 5000 mah olmasida +
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saygıdeğer Annenizin ellerinden öper, kafanıza terlik yeme olasılığını göz önüne alarak Xiaomi almanızı tavsiye etmem.. :)
Nedeninide yazarmisiniz rica etsem

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Xiaomi redmi 8 in az önce inceleme ve kamera test videolarına baktım gayet güzel ve 5000 mah olmasida +
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nedeninide yazarmisiniz rica etsem
Sıkıntılı bir marka oldu hep yazılım konusunda..
Son kullanıcı için hiç tavsiye etmem..
Kendimden örnek vermem gerekirse, cihazın 4 çekirdeğini tam olarak kullanabilmek için farklı farklı işlemler yapmak zorunda kalıyorum.. Niye uğraşmak zorunda kalıyorum, sen bu cihazı üretirken 2.5 GHz 4 çekirdek olarak yapmışsın ama yok çalışmıyor.. Bu tabi aklıma ilk gelen ve yaşadığım bir sorun olduğu için yazdım.. Forumda arayıp daha fazla örnek bulabilirsiniz hocam.. Ha kendime alayım diyorsanız, bu işlerle uğraşmak hoşunuza da gidiyorsa alın hocam.. Mesela benim çok hoşuma gidiyor, yapmak istediklerimi yapıyorum, sonra cihazın yeniden başlatılması safhasına gelince bende heyecan tavan yapıyor, cihaz çöp mü oldu, yoksa açılacak mı diye :) bir kaç kez aha gitti dediğim ama sonra kurtardığım zamanlar oldu cihazı.. :)

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
2 tane malum kayıtlı redmi note 7 alabilirsin

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Sıkıntılı bir marka oldu hep yazılım konusunda..
Son kullanıcı için hiç tavsiye etmem..
Kendimden örnek vermem gerekirse, cihazın 4 çekirdeğini tam olarak kullanabilmek için farklı farklı işlemler yapmak zorunda kalıyorum.. Niye uğraşmak zorunda kalıyorum, sen bu cihazı üretirken 2.5 GHz 4 çekirdek olarak yapmışsın ama yok çalışmıyor.. Bu tabi aklıma ilk gelen ve yaşadığım bir sorun olduğu için yazdım.. Forumda arayıp daha fazla örnek bulabilirsiniz hocam.. Ha kendime alayım diyorsanız, bu işlerle uğraşmak hoşunuza da gidiyorsa alın hocam.. Mesela benim çok hoşuma gidiyor, yapmak istediklerimi yapıyorum, sonra cihazın yeniden başlatılması safhasına gelince bende heyecan tavan yapıyor, cihaz çöp mü oldu, yoksa açılacak mı diye :) bir kaç kez aha gitti dediğim ama sonra kurtardığım zamanlar oldu cihazı.. :)
Bahsettiğin telefon redmi 8 heralde. Ben 8a dedim.

Üst Alt