Yardım Samsung Galaxy S23 Veya S22, S22+ İmei

textron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Can
Cihazım
P Smart FIG-LX1
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Resmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhabalar, iyi forumlar. Farkındayım yeri burası değil fakat başka nereye yazacağımı bilemedim. Yurtdışında okuyorum ve yakında Türkiye’ye dönüş yapıcam. Telefon almak istiyorum fakat birkaç yerde okuduğuma göre son çıkan cihazlarda imei atma sorunu yaşanıyormuş. Samsung Galaxy S23 veya S22, S22+ almayı düşünüyorum. Bu cihazlarda imei atmada herhangi bir sorun yaşar mıyım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bildiğim kadarıyla Samsung cihazlarda server kaydı yapılarak IMEI repair yapılıyor. Yalnız bir pahalı bir işlem olduğunu söylemeliyim

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Öncelikle merhabalar, iyi forumlar. Farkındayım yeri burası değil fakat başka nereye yazacağımı bilemedim. Yurtdışında okuyorum ve yakında Türkiye’ye dönüş yapıcam. Telefon almak istiyorum fakat birkaç yerde okuduğuma göre son çıkan cihazlarda imei atma sorunu yaşanıyormuş. Samsung Galaxy S23 veya S22, S22+ almayı düşünüyorum. Bu cihazlarda imei atmada herhangi bir sorun yaşar mıyım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Tekrar yurtdışına çıkmayacaksanız pasaport kaydı yaptırın kafanız rahat olsun :)

Oyla:
Üst Alt