Yardım samsung galaxy note 3 mi band 4 bağlanma sorunu

selman_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
selman
Cihazım
mi band 4
Konular
1
Samsung galaxy note 3 telefonum, dün aldığım akıllı bileklik olan mi band 4'ü görmüyor ne yaptıysam olmadı. Başka telefonda denediğimde bağlantı oldu fakat o telefondan eşleşmeyi sonlandırıp kendi telefonuma geçince yine bilekliği bulamadı ve bağlantıyı sağlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

selman_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
selman
Cihazım
mi band 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung galaxy note 3 telefonum, dün aldığım akıllı bileklik olan mi band 4'ü görmüyor ne yaptıysam olmadı. Başka telefonda denediğimde bağlantı oldu fakat o telefondan eşleşmeyi sonlandırıp kendi telefonuma geçince yine bilekliği bulamadı ve bağlantıyı sağlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayan olursa diye anlatayım;
-başka telefona bağlayıp mi fit uygulamasından cihazın (mi band 4) bluetooth adresini alın
-sonrasında o telefondan mi fit uygulamasını kaldırp kendi telefonunuza notify uygulamasını yükleyin ve uygulamaya girin
-ilk başta notify da bulamayabilir, manuel ekleme yapın ve mi bandinizin bluetooth adresini girin
-uygulamada mi fit uygulaması yüklü veya değil ekranı gelecek yüklü kısmını seçin ve artık mi band 4 akıllı bilekliğinizi kullanabilirsiniz
iyi forumlar :)

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayan olursa diye anlatayım;
-başka telefona bağlayıp mi fit uygulamasından cihazın (mi band 4) bluetooth adresini alın
-sonrasında o telefondan mi fit uygulamasını kaldırp kendi telefonunuza notify uygulamasını yükleyin ve uygulamaya girin
-ilk başta notify da bulamayabilir, manuel ekleme yapın ve mi bandinizin bluetooth adresini girin
-uygulamada mi fit uygulaması yüklü veya değil ekranı gelecek yüklü kısmını seçin ve artık mi band 4 akıllı bilekliğinizi kullanabilirsiniz
iyi forumlar :)
Mi Fit ile eşli olmadan Notify'de Mi Fit yüklü seçeneğini seçerseniz bağlanmış gibi gözükecek fakat cihazla telefon arasında hiçbir veri akışı olmayacaktır. Mi Fit yüklü değil seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Yine başka bir telefona bağlayıp Mod - Modlu Mi Fit ve Modlu Zepp (Android) yükleyip auth key i öğrenmeniz gerekiyor çünkü Mi Fit yüklü değil i seçtiğinizde sizden auth key isteyecek yazmazsanız yine bağlı gibi gözükecek ve veri akışı olmayacak. Ayrıca bağladığınız telefondan bağlantısını Mi Fit uygulamasından kesmeniz gerekir bilekliği sıfırladığınızda auth key değişecektir.

Üst Alt