Samsung A510F 2016 serisi için Miui Rom yardım..

banaromver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ad
Konular
5
Arkadaşlar merhaba, daha önce samsung s3 telefonum vardı bütün miui serisileri yükleyip denedim, sonra S3 ün miladı doldu ve telefonumu A510F 2016 serisi ile değiştirdim fakat miui port rom bulamıyorum. Bütün miui forumlarına baktım, hiç bir yabancı forumda yok. Sadece 2015 serisi A5 ve A7 için yapmışlar. Böyle bir telefona nasıl olurda port yapılmaz anlamadım. Bari miui home launcher port apk bulayım onu kurup bir nevi yetineyim dedim apk portuda yok. Miui.com daki Mihome launcher deneyim dedim, benim telefonuma kurulamadı dedi. Elimde miui 8 in orjinal hoem launcher apk sı var onu kurdum oda kurulamaz dedi. Şimdi geliştirici arkadaşlarıma sesleniyorum. Port işinden anlayan birisi var sa şu telefon için bir tane adam akıllı rom yapılamaz mı? Mihome orjinal apk sını ekliyorum, bu apk yı diğer android telefonlara kurulması için port yapılabilir mi? Böyle giderse 3 5 aya kalmaz telefonumu satıp mi5 alacağım.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
2015 A serisine miui romun çıkması tamamen işlemci den kaynaklı. Snapdragon kullandığı için hem popüler hem geliştirici sayısı yüksek hemde kodları yayınlanmış bir işlemci. 2016 serisinde ise exynos işlemci kullanılıyor ve kaynak kodlarını Samsung genelde yayınlamıyor. Yayınlasa bile snapdragona port yapmak kadar kolay değil. O yüzden yakın zamanda yada gelecekte 2016 serisi için miui romu unutun. Tavsiyem cihazın değeri düşmeden mi 5 e gecmeniz. Kafanız rahat olur stabil bir miui ile Android 7 miui 8 da mi 5 ile çabası

banaromver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ad
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2015 A serisine miui romun çıkması tamamen işlemci den kaynaklı. Snapdragon kullandığı için hem popüler hem geliştirici sayısı yüksek hemde kodları yayınlanmış bir işlemci. 2016 serisinde ise exynos işlemci kullanılıyor ve kaynak kodlarını Samsung genelde yayınlamıyor. Yayınlasa bile snapdragona port yapmak kadar kolay değil. O yüzden yakın zamanda yada gelecekte 2016 serisi için miui romu unutun. Tavsiyem cihazın değeri düşmeden mi 5 e gecmeniz. Kafanız rahat olur stabil bir miui ile Android 7 miui 8 da mi 5 ile çabası

Bugün araştırma yaparken gözüme çarptı. Sanırım samsung A510F için uzun zaman önce kaynak kodlarını lolipop ve marswmallow için paylaşmış. Bu demek oluyor ki miui portlanabilir mi? Forumda portlayacak birisi var ise port işine el atmasını rica ediyorum. Çünkü türkiye de değil dünyada bir ilk olacak. Samsung a5 2016 serisi için ne cm ve miui nede başka custom rom var. Sadece official romda görsel ve performans değişiklikleri yapılan romlar var onlarda vasat.

Üst Alt