- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Note 8 PR
- Konular
- 23
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 12.5.2
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Evet bazı arkadaşlar sürenin sürekli uzamasından yana çok sinirli bu konu onlar için kıskandırıcı olabilir
Çoğu kişi bu konulara çok dikkat ettiği halde, Ben dikkat etmedim ve verdiği 1 Hafta sürenin sonunda kilit açıldı.
1. Bootloader kilit açma başvurusu yaparken Geliştirici Seçeneklerinden Mİ Hesabını birkaç kez art arda kaldırıp ekledim.
2. Geliştirici Seçeneklerini birkaç defa aç kapa yaptım.
3. Güvenlik Uygulamasındaki tüm Temizleme özelliklerini sürekli olarak kullandım.
4. Telefonu Sürekli Yeniden Başlattım, Aç Kapa Yaptım.
5. Sürekli WİFİ, Mobil Veri Aç Kapa Yaptım.
6. Geliştirici Seçeneklerinden "Usb Hata Ayıklama" yı Kapatıp Açtım
7. Son Olarak Geliştirici Seçeneklerinden OEM Kilit Açmayı Kapatıp tekrar Açtım
Sadece 2 Tane Pozitif Şey Yaptım
1. Telefondan, Xiaomi Hızlı Senkronizasyonu Açmak, Telefondan i.mi.com dan Mİ hesabına girip Rastgele Kurcalamak ve Cihazımı Bul yapmak.
2. Bana 1 Hafta süre verdi fakat ben 2 Gün daha bekleyip öyle açtım.
Belki de en önemli unsurlar bunlardır, Kilit Açmak isteyen arkadaşlara başarılar.
Çoğu kişi bu konulara çok dikkat ettiği halde, Ben dikkat etmedim ve verdiği 1 Hafta sürenin sonunda kilit açıldı.
1. Bootloader kilit açma başvurusu yaparken Geliştirici Seçeneklerinden Mİ Hesabını birkaç kez art arda kaldırıp ekledim.
2. Geliştirici Seçeneklerini birkaç defa aç kapa yaptım.
3. Güvenlik Uygulamasındaki tüm Temizleme özelliklerini sürekli olarak kullandım.
4. Telefonu Sürekli Yeniden Başlattım, Aç Kapa Yaptım.
5. Sürekli WİFİ, Mobil Veri Aç Kapa Yaptım.
6. Geliştirici Seçeneklerinden "Usb Hata Ayıklama" yı Kapatıp Açtım
7. Son Olarak Geliştirici Seçeneklerinden OEM Kilit Açmayı Kapatıp tekrar Açtım
Sadece 2 Tane Pozitif Şey Yaptım
1. Telefondan, Xiaomi Hızlı Senkronizasyonu Açmak, Telefondan i.mi.com dan Mİ hesabına girip Rastgele Kurcalamak ve Cihazımı Bul yapmak.
2. Bana 1 Hafta süre verdi fakat ben 2 Gün daha bekleyip öyle açtım.
Belki de en önemli unsurlar bunlardır, Kilit Açmak isteyen arkadaşlara başarılar.