Yardım Safetynet SS'li

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14 Endonezya
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba hocalarım hi~~

Daha önceden safetynet son sürümü magisk deltadan kurarak atlatıyordum fakat artık olmuyor. Kesin bir çözümü var mı acaba fazla uğraştırmadan Safetynet geçmenin ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
10t için bilmem ama kernelsu olayı var öyle bir kernel bulursanız safetynet den direkt olarak geçiyor diye biliyorum bir araştırın derim

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10t için bilmem ama kernelsu olayı var öyle bir kernel bulursanız safetynet den direkt olarak geçiyor diye biliyorum bir araştırın derim
Yok hocam girmeyim hiç o kernelsulara falan kimse tam bilgiye sahip değil çünkü.

Oyla:

tryigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
6
Öncelikle Magisk delta normal telefonda kullanmanızı pek önermiyorum. Destek kesilmişti ve geliştiricisi iki gündür daha denemeden sürüm yayınlıyor. Magisk delta temelde emulator ve overlayfs gibi gelişmiş şeyler için işinize yarar.

Kendim düzenlediğim bir modül var Shamiko modülüyle birlikte kullanırsanız basic olarak geçilir. Güncellemelleri bir telegram kanalında ing olarak yayınlıyorum ama burada telegram paylaşımı yasak mı bilmediğim için iki türlü link paylaşıcam, moderatör isterse düzenleyebilir ve söyleyebilir.

İndirme Linki:

Güncellemeler:

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Öncelikle Magisk delta normal telefonda kullanmanızı pek önermiyorum. Destek kesilmişti ve geliştiricisi iki gündür daha denemeden sürüm yayınlıyor. Magisk delta temelde emulator ve overlayfs gibi gelişmiş şeyler için işinize yarar.

Kendim düzenlediğim bir modül var Shamiko modülüyle birlikte kullanırsanız basic olarak geçilir. Güncellemelleri bir telegram kanalında ing olarak yayınlıyorum ama burada telegram paylaşımı yasak mı bilmediğim için iki türlü link paylaşıcam, moderatör isterse düzenleyebilir ve söyleyebilir.

İndirme Linki:

Güncellemeler:
Çok aradınız mı hocam link için yani bir türlü girip de indiremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca geliştirici nisandan beri sürüm psylaşmıyor.

Delta banka uygulamalarını gizlemekte iyi. Normal magisk işe yaramıyor özellikle bonusflash gibi

Bu modül tam olarak nedir ? Güvenilir mi bahsedebilir misiniz biraz?

Google ın yeni illet donanım güvenliğini atladı clap~~

Son düzenleme:
Oyla:

tryigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
6
Çok aradınız mı hocam link için yani bir türlü girip de indiremiyorum

Ayrıca geliştirici nisandan beri sürüm psylaşmıyor.

Delta banka uygulamalarını gizlemekte iyi. Normal magisk işe yaramıyor özellikle bonusflash gibi
Shamiko modülünü kullanırsanız Bonusflaş gibi uygulamalara girebilirsiniz. Magiskdelta sadece yerel olarak ekliyor.

Dediğim gibi geliştirici telegram kanalında stabil olmayan sürümleri iki gündür yayınlıyor.

Linkin bir olayı yok, sadece mirror olması yani ileride silinmemesi için paylaşıyorum. Beş saniye bekleyip indir tuşuna basacaksınız.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-10-21-31-32-962_me.ninjagram.messenger-edit.jpg
    Screenshot_2023-08-10-21-31-32-962_me.ninjagram.messenger-edit.jpg
    662,2 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Shamiko modülünü kullanırsanız Bonusflaş gibi uygulamalara girebilirsiniz. Magiskdelta sadece yerel olarak ekliyor.

Dediğim gibi geliştirici telegram kanalında stabil olmayan sürümleri iki gündür yayınlıyor.

Linkin bir olayı yok, sadece mirror olması yani ileride silinmemesi için paylaşıyorum. Beş saniye bekleyip indir tuşuna basacaksınız.
Bende öyle olmadı hata verdi sürekli ama hallettim.

Verdiğiniz modülle alakalı bilgi alabilir miyiz ?
Ayriyetten yanında safetynet kurmak gerekiyor tabii atlaması için.

Fazla modül kurma niyetimde değilim ne yazık ki o yüzden shamiko dediğini kurmucam

Oyla:

tryigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
6

Fazla modül kurma niyetimde değilim ne yazık ki o yüzden shamiko dediğini kurmucam

Verdiğim modülü yalnız başına kurup yanına Shamiko kurmanız daha iyi olur. Shamiko prop olayını daha iyi yaptığı için prop kısmını kaldırdım. Yani yanına normal safetynet'i kurmak gerekmiyor.

Modül sadece Safetynetfix'in Çin romu için modlanmış temiz versiyonu, değişiklik günlüğü telegram kanalında var.

Not: Shamiko normal Magisk'in son sürümü için geliştirildiğinden delta magisk ile uyumsuz olabilir. Yani anormal bir durum olabileceğinden normal magisk flaşlamanızı öneririm.

Son düzenleme:
Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Verdiğim modülü yalnız başına kurup yanına Shamiko kurmanız daha iyi olur. Shamiko prop olayını daha iyi yaptığı için prop kısmını kaldırdım. Yani yanına normal safetynet'i kurmak gerekmiyor.

Modül sadece Safetynetfix'in Çin romu için modlanmış temiz versiyonu, değişiklik günlüğü telegram kanalında var.

Not: Shamiko normal Magisk'in son sürümü için geliştirildiğinden delta magisk ile uyumsuz olabilir. Yani anormal bir durum olabileceğinden normal magisk flaşlamanızı öneririm.
changelog u buradan paylaşabilir misiniz ? ayrıca foruma da konu açmanızı öneririm şak diye hallediliyor bu modülünüzle çünkü.

Ayriyetten magisk deltayı cogumuz kullanıyoruz root u güzel gizlediğinden dolayı.

Siz neden magisk delta değil de magisk kullanmamız gerektiğini sade bir şekilde açıklar mısınız ? çok sevinirim

Ayrıca magisk ayarları ne şekilde olmalı bir SS de paylaşırsanız çok makbule geçecektir emin olabilirsiniz

Ve shamiko ile sizin modülü kurduktan sonra play store ve google play hizmetleri hide dan seçmemize gerek var mı tikleri vesaire..

Son düzenleme:
Oyla:

tryigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
6
Enforce Denylist ayarını kapatıp gizlemek istediğiniz uygulamaları seçmeniz gerekir.

Safetynet için Google uygulamalarını seçmeniz gerekmez ve zaten önerilmez.

Magiskdeltanın içeriği daha fazla ve hatalara müsait durumda olduğu için kurmak gereksiz. Ben neredeyse tüm banka uygulamalarını shamiko ile sorunsuz kullanıyorum, sadece Nays gibi birkaç garip uygulama için magisk uygulamasını gizlemek yani adını değiştirmek gerekiyor.

Elbette daha fazla gizlilik gereken uygulamalar vardır ama ben tr üzerinde görmedim 🙂

Konu açmak için maalesef zamanım yok, siz istiyorsanız açabilirsiniz. Olabildiğince yorumlara bakarım.

Telegram Gönderisi:

China Play Integrity Fix 6.1

Version for Miui China only, bypassing basic verifications* Safetynet and Play Integrity

Download:

Need Shamiko

Changelog:
-Remove settings that affect miui system performance
-Add kernelsu support
-Fix all network problems
-No bugs found

#safetynet
#google
@chinacloudgroup

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-11-03-06-29-830_tfofw.rkn-edit.jpg