- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
bende de aynı durum var bunun geçmemesinin ne önemi var ?Xposed i sildiğimden beri safety geçmiyor bildiğim şeyleri denedim düzelmedi nasıl çözebilirim
Play store den netflix yüklenmiyor bide bazı banka uygulamaları çalışmayabiliyor binebi telefonun root gizliliğini sağlıyordubende de aynı durum var bunun geçmemesinin ne önemi var ?
Yok xposed öncesi zaten geçiyordu. Bu yolu yaptığımda chrome direkt atıyordu kaldırdığimda bi daha safety geçmedi sinirlendimGoogle'ın mart güvenlik güncellemesiyle magisk safetynet'ten geçemiyor artık.
Bir yöntemi var fakat ben hiç kullanışlı bulmadım, isterseniz deneyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet hocam, Chrome bende de attı o yüzden kullanışlı değil demiştim. Bende ne hikmetse şuan Netflix Play Store'da görünüyor. Sanırım denediğim bi yöntemden dolayı ama bir hafta falan geçmesi gerekiyor.Yok xposed öncesi zaten geçiyordu. Bu yolu yaptığımda chrome direkt atıyordu kaldırdığimda bi daha safety geçmedi sinirlendim
Onu denedim bir şey değişmedi ama bir daha bu deneyim yarın ne olduğunu yazarimEvet hocam, Chrome bende de attı o yüzden kullanışlı değil demiştim. Bende ne hikmetse şuan Netflix Play Store'da görünüyor. Sanırım denediğim bi yöntemden dolayı ama bir hafta falan geçmesi gerekiyor.
Şu mesajdaki yöntemle denemiştim.
Çözüldü - Netflix yüklenmiyor
Mi 8 telefonuma son sürüm global rom yükledim. Google play de Netflix görünmüyor. Farklı sitelerden APK indirim kurabileceğimi biliyorum fakat sorunu temelli çözmek istiyorum. Nasıl halledebilirim?forum.miuiturkiye.net