Yardım Saf Android Neden En Hızlısı?

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Emui 9.0.1
Telefon Modeli
Honor 9
Bootloader Kilidi
Açık
Saf Android Neden En Hızlısı?
(Bu tez yanlışsa daha iyi olan Custom Rom veya Firmaların sunduğu arayüzlerden örnekler verebilirseniz sevinirim teşekkürler...)
(Örnek,Eelo OS,Oxygen OS diye belirtirseniz harika olur..)

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
İçinde çok fazla gereksiz uygulama yok ram ve işlemci boşta kalıyor

Oyla:

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçinde çok fazla gereksiz uygulama yok ram ve işlemci boşta kalıyor
Tüketiciler bloatware yazılımlardan bu kadar şikayetçiyken ve hızı bu kadar düşürüyorken hala firmaların bu inadı neden peki, uygulamalar vasıtasıyla arka kapı bırakıp verilerimizi ele geçirmek olabilir mi bkz"oxygen os" ve oxygen,flyme gibi romlar ilk 3 aydan sonra tırtlamaya sorun çıkarmaya başlıyor xda gibi alanlarda tırt olduklarını ifade eden zilyon başlık var ve kağıt üzerinde iyi donanımı ucuz fiyatlara satan üretici firmalara gelirsek eğer bu üreticiler bkz samsung vb vs gibi devlerin üretim kalite kontrol testlerinden geçemeyen parçaları satın alıp kendi cihazlarında kullandıklarına dair zilyon adet kanıt bulunmakta bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz teşekkürler

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Tüketiciler bloatware yazılımlardan bu kadar şikayetçiyken ve hızı bu kadar düşürüyorken hala firmaların bu inadı neden peki, uygulamalar vasıtasıyla arka kapı bırakıp verilerimizi ele geçirmek olabilir mi bkz"oxygen os" ve oxygen,flyme gibi romlar ilk 3 aydan sonra tırtlamaya sorun çıkarmaya başlıyor xda gibi alanlarda tırt olduklarını ifade eden zilyon başlık var ve kağıt üzerinde iyi donanımı ucuz fiyatlara satan üretici firmalara gelirsek eğer bu üreticiler bkz samsung vb vs gibi devlerin üretim kalite kontrol testlerinden geçemeyen parçaları satın alıp kendi cihazlarında kullandıklarına dair zilyon adet kanıt bulunmakta bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz teşekkürler
En azından bir kaç kanıtı burada paylaşırsanız seviniriz.

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7

Google bazı şeyleri zorunlu kılıyor firmalara

Oyla:
S

sinan345

Guest
Lineage os stabil hız bakımından yağ gibi akıyor harika zaten onaylıda androidin 1 numaralı saf romu bence.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Saf android romlarda menü, geçiş animasyonları yok denecek kadar az bu yüzden hızlı görünüyorlar. MIUI arayüzünde geliştirici seçeneklerini açıp animasyonları kapatırsanız o hızı yakalayacaktır başka bir olayı yok

Oyla:
Üst Alt