Yardım Sadece 2g cekiyor

ErdemMedre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi5plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dostlar redmi 5plus cihazim var. Yurtdisi kayıtlı. Eski bir cihazin imei sini atmislar. Koyde oturuyorum. Sadece 2g cekiyor . Samsung cihaza takınca 4.5g cekiyor. Müşterihizmetleri tel orjinal olmadigi icin diyor. 3g bile cekmiyor. Napmam lazim.

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
4.5G cihaz IMEI numarası kayıt ettirmen lazım sorunu kökten çözersin bide sana kim ne dediyse çok güzel sallamışlar bir ara o kişilerle tanıştır beni Allah aşkına

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
4.5G cihaz IMEI numarası kayıt ettirmen lazım sorunu kökten çözersin bide sana kim ne dediyse çok güzel sallamışlar bir ara o kişilerle tanıştır beni Allah aşkına
4.5g cihaz olmasına gerek yok diye biliyorum ben.

IMEI işlemi hatalı yapılmış.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
4.5g cihaz olmasına gerek yok diye biliyorum ben.

IMEI işlemi hatalı yapılmış.
4.5G cihaz olursa daha iyi olur forumda bir konu açılmıştı yakın zamanda senin sorunu yaşıyordu yine de sen bilirsin başka cihazdan 4.5G aktif vs. etmekle uğraşman gerekir yani

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
4.5G cihaz olursa daha iyi olur forumda bir konu açılmıştı yakın zamanda senin sorunu yaşıyordu yine de sen bilirsin başka cihazdan 4.5G aktif vs. etmekle uğraşman gerekir yani

İMEİ noyu arabaların PLAKA nosu gibi düşünün....

Plaka ,aracın gitmesini,hızını,beygirini,torkunu vs değiştirmiyorsa imei no da telefonun çekim kalitesini değiştirmez...

İmei no dan ziyade İMEİ repair işlemini doğru düzgün yapan,işinin ehli kişilere yaptırırsanız isterseniz ankesörlü telefon imeisi yüklesin fark etmez.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
İMEİ noyu arabaların PLAKA nosu gibi düşünün....

Plaka ,aracın gitmesini,hızını,beygirini,torkunu vs değiştirmiyorsa imei no da telefonun çekim kalitesini değiştirmez...

İmei no dan ziyade İMEİ repair işlemini doğru düzgün yapan,işinin ehli kişilere yaptırırsanız isterseniz ankesörlü telefon imeisi yüklesin fark etmez.
Başka bir telefona sim kartını tekrar takıp uğraşmasın diye öyle dedim yani plakayı değiştirmeye gerek kalmasın diye tavsiye verdim yoksa söylediğin yöntem oluyor hocam

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Başka bir telefona sim kartını tekrar takıp uğraşmasın diye öyle dedim yani plakayı değiştirmeye gerek kalmasın diye tavsiye verdim yoksa söylediğin yöntem oluyor hocam
Konu sahibi arkadaş ilk mesajında hattını Samsung cihaza taktığında 4.5G'ye bağlandığını belirtmiş... 4G servisleri hattında zaten aktif. Yani şu durumda IMEI'nin hangi cihaza ait olduğunun hiç bir önemi yok. Arkadaşa gereksiz masraf çıkartmayalım :)

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Konu sahibi arkadaş ilk mesajında hattını Samsung cihaza taktığında 4.5G'ye bağlandığını belirtmiş... 4G servisleri hattında zaten aktif. Yani şu durumda IMEI'nin hangi cihaza ait olduğunun hiç bir önemi yok. Arkadaşa gereksiz masraf çıkartmayalım :)
Belki para verip öyle bir işlem yapmak ister diye tavsiye verdim sonuçta kimseyi zorlamıyoruz konuyu açanın paşa gönlü bilir Admin Bey :)

Oyla:

chosein

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus 64
Konular
1
dostum aynı cihazda aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildinmi? Yardımcı olacak birileri varmı

Oyla:
Üst Alt