Hesabı yanlış açtığımdan kaynaklı mı yoksa başka birşey mi Benim cihaz yurtdışı global rom yüklü topluluk hesabını globalden açtımBu hatayı kafasına göre veriyor, benim telefonu 2 defa 10 ar gün sonraya attı
Önce cihazın cinmi globalmi onu öğren boşuna yorma kendini global yazıyor diye global oldugu anlamına gelmez sonra çin ise mi hesabın çin degilse boşuna uğraşmış olursunHesabı yanlış açtığımdan kaynaklı mı yoksa başka birşey mi Benim cihaz yurtdışı global rom yüklü topluluk hesabını globalden açtım
Bunu nasıl öğrenebilirimÖnce cihazın cinmi globalmi onu öğren boşuna yorma kendini global yazıyor diye global oldugu anlamına gelmez sonra çin ise mi hesabın çin degilse boşuna uğraşmış olursun
Model numarasın sonu G ile bitiyor yani global demek doğru muÖnce cihazın cinmi globalmi onu öğren boşuna yorma kendini global yazıyor diye global oldugu anlamına gelmez sonra çin ise mi hesabın çin degilse boşuna uğraşmış olursun
onu kendileri ekleyebiliyorlr telefon arka kapagında lazer yazı CE yazması lazımModel numarasın sonu G ile bitiyor yani global demek doğru mu
Aynı model numarası arka kapakta da yazıyor G ile bitiyoronu kendileri ekleyebiliyorlr telefon arka kapagında lazer yazı CE yazması lazım
Bir de IMEI numarasının 7-8 numarası 06 internette çok karışık bilgiler var bunun bir etkisi var mı IMEI numarası orjinal kendisinin değişmedionu kendileri ekleyebiliyorlr telefon arka kapagında lazer yazı CE yazması lazım
Biraz daha araştırma sonucunda buldum evet dediğiniz işaret varAynı model numarası arka kapakta da yazıyor G ile bitiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de IMEI numarasının 7-8 numarası 06 internette çok karışık bilgiler var bunun bir etkisi var mı IMEI numarası orjinal kendisinin değişmedi
İnternette biraz daha araştırma sonucunda buldum yardımcı olduğunuz için teşekkürleronu kendileri ekleyebiliyorlr telefon arka kapagında lazer yazı CE yazması lazım