Yardım S9 plus kamera video dalgalanma sıkıntısı

• Konbuyu başlatan Livix
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 131

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Samsung
Telefon Modeli
S9 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam arkadaşlar. Bu konu hakkında fazla kaynak bulamadım o yüzden güvendiğim tek siteye yazmaya karar verdim. Motosiklette telefonu telefon tutucuya tutturunca gaz verdiğim gibi video dalgalanmaya başlıyor hemde aşırı şekilde. Bu problem daha önceki redmi note 7 telefonumda yoktu ama gariptir ki s9plusta var. Sorunun sebebini sadece tahmin ediyorum sanırım optik video sabitleyici yüzünden olabilir emin değilim gerçi. Bu sorunun önüne geçebilecegim bir yöntem var midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar. Bu konu hakkında fazla kaynak bulamadım o yüzden güvendiğim tek siteye yazmaya karar verdim. Motosiklette telefonu telefon tutucuya tutturunca gaz verdiğim gibi video dalgalanmaya başlıyor hemde aşırı şekilde. Bu problem daha önceki redmi note 7 telefonumda yoktu ama gariptir ki s9plusta var. Sorunun sebebini sadece tahmin ediyorum sanırım optik video sabitleyici yüzünden olabilir emin değilim gerçi. Bu sorunun önüne geçebilecegim bir yöntem var midir?

Ekli dosyalar

• Screen_Recording_20220403-231703_Gallery.mp4
    9,9 MB · Görüntüleme: 0

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Kamera entegresinde hasar olmalı cihazın arka kapağında bir kaç defa vurun tekrar deneyin

Oyla:
Üst Alt