Soru rus romu ve güncellemeler ve mi flash ile rom atma

YSFŞHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ8
Konular
6
bende migrostan mi 8 aldım 9.5.14. glabal oearufa kararlı rom yüklü, forumda yaptığım araştırmalarda rus romlarının güncelleme almadığı ve miui 10 uda almayacağı gibi bilgi kirliliği var, bunun doğru olmadığını düşünüyorum, ayrıca mi flash ile bl kilidi açık olan mi 8 e mi global rom atmak ne kadar gerekli bu konularda neler düşünüyorsunuz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi8 kullanıcısı arkadaşlarımız rus romu ile almayacağını değil almadığını belirtiyorlar hocam. Global rom yüklü cihazlar birden fazla güncelleme aldılar ancak rus romu için henüz yayınlanmadı. Belki rus romu da güncelleme alacaktır ancak şu an için görünenn global roma daha iyi destek veriliyor, sorunlar daha hızlı çözülüyor ve güncellemeler çok daha hızlı dağıtılıyor.

Mi flash kullanırken ise kesinlikle "clear and lock" seçeneği işaretli olmasın.

Oyla:

YSFŞHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilginiz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam, içim biraz rahatladı...

Oyla:

netcom31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta düzey
Cihazım
Mi10
Konular
0
Benimki de Rus romuydu migrosdan aldım mi flashla globale döndüm şuan beta dayım harika oldu mi flashın eski sürümlerini kullanmanızı tavsiye ederim onda kilitleme olmadığı için sıkıntı vermiyor

Oyla:

YSFŞHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mİ flash mı kullandınız yoksa mi flash tool mu , rom yüklerken, farkı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de Rus romuydu migrosdan aldım mi flashla globale döndüm şuan beta dayım harika oldu mi flashın eski sürümlerini kullanmanızı tavsiye ederim onda kilitleme olmadığı için sıkıntı vermiyor
rom yüklerken mi flash mı yoksa mi flash tool programını mı kullandınız, farkı var mı?

Oyla:

İbocan43

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Benim mi8 i'm Rus romu 9.5.14 nasıl global yapabilirim

Oyla:

Jeansque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
8
Mİ flash mı kullandınız yoksa mi flash tool mu , rom yüklerken, farkı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rom yüklerken mi flash mı yoksa mi flash tool programını mı kullandınız, farkı var mı?

Şayet bootloader kilidiniz açıksa mi flash programı ile global sürüme geçebilirsiniz. Ben şahsen bu işlerden hiç anlamayan ve ilk kez android telefon kullanan biri olmama rağmen sorunsuz bir şekilde geçiş sağladım.
Dikkat etmeniz gereken hususlar "bootloader kilidi açık olacak, mi flash 2016.04.01 64 bit sürümü olacak, cihazınızda geliştirici seçenekleri ve usb hata ayıklama açık olacak, en önemlisi de mi flash uygulamasında flash all seçeneğini seçmiş olacaksınız." Bu hususlara dikkat ettiğiniz takdirde telefonunuzda brick olma ihtimali çok düşük.

Oyla:

İbocan43

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Peki mi flaşı bilgisayardan mi indirip telefona baglicaz

Oyla:

srdar35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
mi8
Konular
3
benimki re rus romu yuklu kasimin ilk haftasi aldim aldigimda uzerinde ne vardi bilmiyorum hemen gucellemesi geldi yukledim kendi uygulamalari muzik tarayici vs sık sık guncellemesi geliyor dun de yine sistem guncellemesi geldi 10.0.11.0 dan 10.0.13.0 a 341 mb yukledim menu tuslari degisti baska neler var degisen dikkatimi ceken birsey olmadi globale bende gecmeyi dusunuyorum ama bilgisayarim yok cokta sıkinti degil

Oyla:
Üst Alt