Soru RSA KİLİDİ KIRILIR MI SATMALI MIYIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aryastark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp Kaan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
4
Merhaba tüm xiaomi telefonların imei kilidi kırılıyor diye biliyordum o yüzden yurt dışından poco x3 pro getirttim sanırım imei kilidi kırılmayacakmış sıfır telefon satmalı mıyım satarsam piyasası ne kadar kaç liraya satabilirim ?

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhaba tüm xiaomi telefonların imei kilidi kırılıyor diye biliyordum o yüzden yurt dışından poco x3 pro getirttim sanırım imei kilidi kırılmayacakmış sıfır telefon satmalı mıyım satarsam piyasası ne kadar kaç liraya satabilirim ?
Reis bekle dicemde nolacagi belli değil.Cogu kişinin ve benimde düşüncem Xiaomi o kilidi kaldırır.

Edit:Hocam zaten bunun kilidi kaldırılmış internetten baktımda sahibinden felan hep kayıtlı 2900 TL yazıyor.Sen yapamıyorsan forumdaki ücretli onarımlar bölümünden bir abimizle iletişime geç kendileri yardımcı olacaktır

Aryastark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp Kaan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis bekle dicemde nolacagi belli değil.Cogu kişinin ve benimde düşüncem Xiaomi o kilidi kaldırır.
Hocam bir şey daha soracağım bu telefonu anladığım kadarıyla çift simli olduğu için 240 gün kullabiliyorum ve bu süre her yılbaşı sıfırlanıyormuş yani senede sadece 4 ay kullanamayacağım doğrudur değil mi ?

Aryastark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyyüp Kaan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Edit:Hocam zaten bunun kilidi kaldırılmış internetten baktımda sahibinden felan hep kayıtlı 2900 TL yazıyor.Sen yapamıyorsan forumdaki ücretli onarımlar bölümünden bir abimizle iletişime geç kendileri yardımcı olacaktır
Hocam onları bende gördüm ama kırılmamış diyenlerde çok tam olarak kimlerle iletişime geçmeliyim yazabilir misin rica etsem ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Forum Kurallarımız
3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt