Kernel Rosemary KSU (A11-A12-A13-A14-A15)

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
25
Merhabalar. Redmi Note 10S için Kernelsu destekli kernelleri vereceğim. Bazıları Hyperos bazıları aosp romlar için. Yeni kerneller buldukça ekleme yapacağım.

Not 1: Bazı kerneller hem aosp için hem hyperos veya MIUI için uygun olabiliyor. Yani bir aosp kernelini hyperos cihaz da deneyebilirsiniz. Risk tamamen size aittir.
Not 2: KSU-next yazanlar kernelsu uygulaması değilde "kernelsu next" uygulamasını kullanılması gerektiğini belli eder.
Not 3: Kerneller genelde custom recoveryler üzerinden yüklenir. AOSP kullanan arkadaşlar cihaza custom recovery kurabilir veya aosp recovery ile adbsideload üzerinden yükleyebilirsiniz.
Not 4: Henüz aradığınız kernel yoksa apatchi kullanabilirsiniz. Sonuç olarak temel amacımız rootu çekirdekte çalıştırarak diğer uygulamalardan gizlemek. AOSP kullanıcılarında apatch sorunlu olabilir.
Not 5: Bu kerneller cihazınıza zarar verebilir. Tüm sorumluluk cihaz sahibine aittir.

Herhangi bir sorun yaşarsanız alta yazın en kısa süre de cevap vermeye çalışacağım.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
Merhabalar. Redmi Note 10S için Kernelsu destekli kernelleri vereceğim. Bazıları Hyperos bazıları aosp romlar için. Yeni kerneller buldukça ekleme yapacağım.

Not 1: Bazı kerneller hem aosp için hem hyperos veya MIUI için uygun olabiliyor. Yani bir aosp kernelini hyperos cihaz da deneyebilirsiniz. Risk tamamen size aittir.
Not 2: KSU-next yazanlar kernelsu uygulaması değilde "kernelsu next" uygulamasını kullanılması gerektiğini belli eder.
Not 3: Kerneller genelde custom recoveryler üzerinden yüklenir. AOSP kullanan arkadaşlar cihaza custom recovery kurabilir veya aosp recovery ile adbsideload üzerinden yükleyebilirsiniz.
Not 4: Henüz aradığınız kernel yoksa apatchi kullanabilirsiniz. Sonuç olarak temel amacımız rootu çekirdekte çalıştırarak diğer uygulamalardan gizlemek. AOSP kullanıcılarında apatch sorunlu olabilir.
Not 5: Bu kerneller cihazınıza zarar verebilir. Tüm sorumluluk cihaz sahibine aittir.

Herhangi bir sorun yaşarsanız alta yazın en kısa süre de cevap vermeye çalışacağım.

hocam note 11 pro içinde bulabilirmisiniz müsaitseniz APatch üzerinden yapabilirim

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kerneli nasil yonetcem hocam Apatch ile
hocam yönetme gibi bir şey yok.
- apatch uygulamasını indirin
- cihazdaki mevcut romun boot dosyasını apatch ile yamalayın
- daha sonra fastboot üzerinden patch edilmiş dosyayı flash edin.

magisk ile nereydeyse aynı yöntem sadece bunda şifre belirliyorsunuz. bi sorun olursa yazın.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
hocam yönetme gibi bir şey yok.
- apatch uygulamasını indirin
- cihazdaki mevcut romun boot dosyasını apatch ile yamalayın
- daha sonra fastboot üzerinden patch edilmiş dosyayı flash edin.

magisk ile nereydeyse aynı yöntem sadece bunda şifre belirliyorsunuz. bi sorun olursa yazın.
Hocam Apatch zaten kurulu 😀 Magiskden geçtim buna

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g