ismail78 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Mi max Konum Antalya Katılım 23 Ekim 2016 Konular 50 Mesajlar 422 Tepkime puanı 188 Puanları 58 28 Ekim 2017 #1 Selam arkadaşlar benim cihazda root yok rootsuz emoji değiştirmek istiyorum, artık bir çözümünü bulun bana nolur
Selam arkadaşlar benim cihazda root yok rootsuz emoji değiştirmek istiyorum, artık bir çözümünü bulun bana nolur
ismail78 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Mi max Konum Antalya Katılım 23 Ekim 2016 Konular 50 Mesajlar 422 Tepkime puanı 188 Puanları 58 29 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 gozdemir' Alıntı: Bende aynı konudan muzdaribim ama galiba rootlamaktan başka çözüm yok bilen biri varsa lütfen bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Ya ben rootlamak istemiyorum valla :/ biriside bisey dese bu kaçıncı konu açışım Oyla: Oyla 0 Downvote
gozdemir' Alıntı: Bende aynı konudan muzdaribim ama galiba rootlamaktan başka çözüm yok bilen biri varsa lütfen bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Ya ben rootlamak istemiyorum valla :/ biriside bisey dese bu kaçıncı konu açışım
gozdemir Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Gökay Cihazım Xiaomi Mi 6 Yaş 52 Konum 35 Katılım 7 Haziran 2017 Konular 9 Mesajlar 1.325 Tepkime puanı 999 Puanları 128 29 Ekim 2017 #3 2 seçeneğin var hocam ya rootluyacaksın ya da google play den arayıp duracaksın başka çare yok diye biliyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
2 seçeneğin var hocam ya rootluyacaksın ya da google play den arayıp duracaksın başka çare yok diye biliyorum
ismail78 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Mi max Konum Antalya Katılım 23 Ekim 2016 Konular 50 Mesajlar 422 Tepkime puanı 188 Puanları 58 29 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 gozdemir' Alıntı: 2 seçeneğin var hocam ya rootluyacaksın ya da google play den arayıp duracaksın başka çare yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Baktim ama hep root istiyor çoğu şey Oyla: Oyla 0 Downvote
gozdemir' Alıntı: 2 seçeneğin var hocam ya rootluyacaksın ya da google play den arayıp duracaksın başka çare yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Baktim ama hep root istiyor çoğu şey