Yardım Rootlu telefonla alınan uygulama data yedeklerini Rootsuz telefona geri yüklemek

cono80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Lineage OS 20.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6 sagit
Bootloader Kilidi
Açık
Dostlar merhabalar. Eski rootlu cihazımdan aldığım full backup'ı yeni cihazıma geçirmek istiyorum.
Sizde takdir edersiniz ki garanti bozulmaması için root atmıyorum.
Ancak root yetkisi olmadan sadece APK kurulumu yapıyor, Data için root yetkisi istiyor.
Bunun root atmadan hiçbir yolu yok mu sayın dostlar. Verilerimi, oyunlardaki ilerlemelerimi vs kaybetmek istemiyorum
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Hayırlı forumlar...

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Dostlar merhabalar. Eski rootlu cihazımdan aldığım full backup'ı yeni cihazıma geçirmek istiyorum.
Sizde takdir edersiniz ki garanti bozulmaması için root atmıyorum.
Ancak root yetkisi olmadan sadece APK kurulumu yapıyor, Data için root yetkisi istiyor.
Bunun root atmadan hiçbir yolu yok mu sayın dostlar. Verilerimi, oyunlardaki ilerlemelerimi vs kaybetmek istemiyorum
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Hayırlı forumlar...
Root yetkisi ile aldığınız yedeği yine root yetkisi ile geri yükleyebilirsiniz. Root cihaza tam erişim verdiği için tüm verileri yedeklemeye izin verir, tam geri yükleme için de, aynı tam yetkiye ihtiyacınız var ne yazık ki. Hangi yedekleme uygulamasını kullandınız?

Oyla:

cono80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Mi 6
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mustafaozkan1414 hocam swift backup kullandım.
Asıl derdim yeni telefonuma root yüklemeden herhangi bir şekilde uygulama datalarını aktarabilmek.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
mustafaozkan1414 hocam swift backup kullandım.
Asıl derdim yeni telefonuma root yüklemeden herhangi bir şekilde uygulama datalarını aktarabilmek.
Bu uygulama içinde Shizuku özelliğini kullanarak geri yükleme deneyebilirsiniz. Bu özellik root olmayan cihazlarda root varmış gibi gösterip geri yüklemeye olanak tanıyor. Geliştirici seçeneklerinden hata ayıklama modunu açın ve deneyin. İşe yarar mı bilemiyorum, bu özelliği hiç kullanmadım, ama bazı kullanıcılar hata ile karşılaştıklarını yazmışlar. Denemek gerekiyor.

Oyla:

cono80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Mi 6
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mustafaozkan1414 hocam dediğin gibi Shizuku ile denedim. Ancak maalesef veri kısmı için root erişimi istiyor.
Acaba diğer telefondan verileri root ile almış olduğum için mi?
Donör telefondan da Shizuku ile veri çekip deneyeyim. Haber edeceğim üstad.
Sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu uygulama içinde Shizuku özelliğini kullanarak geri yükleme deneyebilirsiniz. Bu özellik root olmayan cihazlarda root varmış gibi gösterip geri yüklemeye olanak tanıyor. Geliştirici seçeneklerinden hata ayıklama modunu açın ve deneyin. İşe yarar mı bilemiyorum, bu özelliği hiç kullanmadım, ama bazı kullanıcılar hata ile karşılaştıklarını yazmışlar. Denemek gerekiyor.
mustafaozkan1414 hocam malesef Shizuku ile veri yüklemesi yapılamıyor. Yinede sağolasın önerin için.

Son düzenleme:
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
mustafaozkan1414 hocam dediğin gibi Shizuku ile denedim. Ancak maalesef veri kısmı için root erişimi istiyor.
Acaba diğer telefondan verileri root ile almış olduğum için mi?
Donör telefondan da Shizuku ile veri çekip deneyeyim. Haber edeceğim üstad.
Sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mustafaozkan1414 hocam malesef Shizuku ile veri yüklemesi yapılamıyor. Yinede sağolasın önerin için.
Evet rootlu yedek alındığı için maalesef :(

Oyla:
Üst Alt