Yardım Rootlu telefona bilgisayarsız nasıl twrp yükleyebilirim

Seyfullah1946

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi redmi 5+
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 11 miui 12.5
Telefon Modeli
Redmi k40 gaming poco f3 gt
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi k40 gaming telefonuma bilgisayar olmadan nasıl twrp yükleyebilirim telefon rootlu

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
Redmi k40 gaming telefonuma bilgisayar olmadan nasıl twrp yükleyebilirim telefon rootlu
hocam pc olmadan bulaşmanı pek önermesem de yinede bir yöntem sunmak isterim bugjaeger ile (2. Bir cihaz gerekli) 2 telefonu birbirine bağlıyorsun otg dönüştürücü lazım bu işlem için birbirine bağlı cihazların twrp atmak istediğim cihaz olmayanında kullandığın romun recovery.img dosyasını yedek tutmanı öneririm herhangi bir sorunda geri dönebilmek için. 2 cihazdada bu uygulama yüklü olduktan sonra twrp atacağın cihazda uygulamanın kurulumunu tamamla sonrasında cihazı fastboot moda al. Diğer cihazdan üst paneli sağa doğru çek ve orada yıldırım işareti göreceksin. fastboot devices komutunu gir sonrasında cihaz gözükecektir(cihazı görmüyor ise bağlantıyı sök geri tak). sonrasında fastboot flash recovery yazıp üst taraftan dosya seç ikonu var ona tıklayıp twrp imajını seçeceksin ardından komutu çalıştıracaksın. Bu işlem bittikten sonra fastboot boot recovery yazıp tekrar komutu çalıştır. twrp menüsü karşına çıkacaktır. (BU İŞLEMDEN ÖNCE EKRAN KİLİDİNİ KALDIRMAZ İSEN STORAGE KISMI 0 BYTE GÖZÜKÜR.)Twrp dilini İngilizce olacak şekilde ayarla (zaten İngilizce ise elleme) herhangi bir dosya değişikliğinde twrp kalıcı olacaktır cihazda root yetkisi varsa. KARŞILACABİLECEĞİN DURUMLARDAN SORUMLU DEĞİLİM ÖNERMEDİĞİM BİR YÖNTEM OLDUĞUNU BELİRTTİM.

Oyla:
Üst Alt