Yardım Root'lu cihaz güncelleme sorunu

aysenur1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayşenur
Cihazım
Mi note 8
Konular
2
Merhaba! yurtdışından gelen Mi note 8'e root atılmıştı. telefon bana geldiğinde manisk manager diye bir uygulama vardı hiç ellemedim. güncelleme geldiğinde güncelleme yapamadım çünkü bilmediğim bir ekran geldi. dün gece kendi kendine güncelleme yapmış uyandığımda yine o çince inglizce yazıları gördüm cancele bastım olmadı telefonu kapatıp açayım dedim ve redmi yazısında kaldı siyah ekran oluyor sonra redmi yazısı. bu durum nasıl düzelir. yardım eder misiniz?

akkor006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
k20 pro
Konular
12
Magisk managerin (root) sürümü güncellemeden dolayı düşük sürümde kalmış olabilir.Bu sorunu halledebilmek için teknik bilgi gerekiyor.
Telefondan magisk gerekirse kaldırılabilir,telefonun açılabilmesi için.
Eğer magiskten kaynaklı değilse
O zaman telefona gerekirse basit şekilde güç butonu ve ses açma-kısma tuşlarıyla format atılıp ,telefonun sıfırdan kurulması sağlanır.

Bu yöntemlerin videoları YouTube De mevcut.
Olayı anlamanız için İzlemenizi tavsiye ederim

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Bu sorun imei işlemi yapılmış telefonda(sd işlemcililerde) ortaya çıkıyor.Yeğenime aldığımız rn8 de de olmuştu.Ayarlarda güncelleme ayarı -gece kur- gibi ayarda kalmakta.Çözümü basit hemen anlatayım.Fastboot ya da Twrp ile rom yükleyeceksiniz.İlgili tüm anlatımlar forumda mevcut.

Oyla:
Üst Alt