Yardım Root

Kudsi_saadet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi mix
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.0 kararlı
Telefon Modeli
Mi mix
Bootloader Kilidi
Açık
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Yönetici Kardeşlerim Sizden Bir Ricam Var Bende Mi mix var Ne yaptımsa Ne Denedimse Olmadı Teamwier İle Uzaktan Bağlanıp Root Atacak Bir Yönetici Yokmu Yardım Edin

Kudsi_saadet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi mix
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bl kilidi açık ve son sürüm twrp yüklü mü?nasıl root yapmaya çalıştık ne hata aldık?

Rehber - Mi Mix TWRP Yükleme ve Root Yapma
Kilidi Açık Yönetici Bir Arkadaş Uzaktan Bağlanıp Root Atmıştı Ama Tlf Sıfırlamadım Magic Uygulamasını Kaldırmadım Dün Check Yaptığımda Hata Verdi Kök Doğrulanamadı Bir kaç Program Daha Denedim Hepsinde Hata Verdi Kök Başarısız Diye Bende Anlamadım

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Kilidi Açık Yönetici Bir Arkadaş Uzaktan Bağlanıp Root Atmıştı Ama Tlf Sıfırlamadım Magic Uygulamasını Kaldırmadım Dün Check Yaptığımda Hata Verdi Kök Doğrulanamadı Bir kaç Program Daha Denedim Hepsinde Hata Verdi Kök Başarısız Diye Bende Anlamadım
Hocam anladıysam bembeyaz olayım :)şaka bi yana eğer twrp varsa hiç wipe yapmadan aynı romu tekrar yükleyelim root artıkları silinsin diye,hemen ardından supersu nun yada magisk in son sürüm zipini flaşlayalım

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Magisk ayarları içerisinden otomatik red cevabı vermiş olabilirsiniz.
Magisk Sürüm 18.1 ve Magisk Maneger sürüm 7.0 çıkmış durumda güncelleme esnasında hata yaşamış olabilirisiniz.
ozgrcvdr hocamın dediği gibi rom dosyanızı ve Magisk sürüm 18.1 paketini yükleyebilirsiniz.

hatta sadece Magisk Paketini yükleyerek deneyebilirsiniz.

Oyla:

Kudsi_saadet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi mix
Konular
4
Hocam anladıysam bembeyaz olayım :)şaka bi yana eğer twrp varsa hiç wipe yapmadan aynı romu tekrar yükleyelim root artıkları silinsin diye,hemen ardından supersu nun yada magisk in son sürüm zipini flaşlayalım
Kardeşim müsait isen uzaktan bağlanıp root atarmısın

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Sayın Kudsi_saadet Aynı soru ve talebiniz için farklı zamanlarda
1 Xiaomi mi mix
2 Mi mix
3 Root
4 Root
olmak üzere konu açmışsınız. Forum Kurallarına aykırı davranmamanız önemle rica olunur.
bu konunuz dışındaki diğer konularınız kapatılmıştır. Diğer konularımızdan yönlendirme bu konuya yapılmıştır.

Oyla:

Kudsi_saadet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi mix
Konular
4
Sayın Kudsi_saadet Aynı soru ve talebiniz için farklı zamanlarda
1 Xiaomi mi mix
2 Mi mix
3 Root
4 Root
olmak üzere konu açmışsınız. Forum Kurallarına aykırı davranmamanız önemle rica olunur.
bu konunuz dışındaki diğer konularınız kapatılmıştır. Diğer konularımızdan yönlendirme bu konuya yapılmıştır.
Kardeşim Forum Kurallarına Aykırı Kullanmak Gibi Bir Amacım Yok Keyfiteyyen Konu Açtığımda Yok Zaten Yapabilsem Konu Açmayada Gerek Yok Ben Yardım İstemek İçin Konu Açtım Ama Yardım Alamadığım İçin Başka Konu Açtım Geçmişte Açtığım Konuları Arayıp Böyle Böyle Yapmışsın Uyarılar Yapacağına Gel Kardeşim İşini Çözelim Fazla Konu Açılmasın Desen Daha İyi Olmazmıydı

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Kardeşim Forum Kurallarına Aykırı Kullanmak Gibi Bir Amacım Yok Keyfiteyyen Konu Açtığımda Yok Zaten Yapabilsem Konu Açmayada Gerek Yok Ben Yardım İstemek İçin Konu Açtım Ama Yardım Alamadığım İçin Başka Konu Açtım Geçmişte Açtığım Konuları Arayıp Böyle Böyle Yapmışsın Uyarılar Yapacağına Gel Kardeşim İşini Çözelim Fazla Konu Açılmasın Desen Daha İyi Olmamıştı

Tekrar söylemekte fayda var. Yukarıda nasıl yapacağınıza dair yönlendirmeler yapılmış durumda.
Yardım konusunda istekli olan kişiler size belirttiğiniz yolla yardım ederler. Bunun yöntemi yeni konular açarak Forumu kalabalıklaştırma değildir.
Kolay gelsin.

Oyla:

AyazZz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayaz Gürbüz
Cihazım
Xiaomi MIX 2
Konular
12
Kardeşim Forum Kurallarına Aykırı Kullanmak Gibi Bir Amacım Yok Keyfiteyyen Konu Açtığımda Yok Zaten Yapabilsem Konu Açmayada Gerek Yok Ben Yardım İstemek İçin Konu Açtım Ama Yardım Alamadığım İçin Başka Konu Açtım Geçmişte Açtığım Konuları Arayıp Böyle Böyle Yapmışsın Uyarılar Yapacağına Gel Kardeşim İşini Çözelim Fazla Konu Açılmasın Desen Daha İyi Olmazmıydı
Müsait misiniz?

Oyla:
Üst Alt