Yardım Root yok ama root uyarısı alıyorum

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
15
Rom - Mi 9T / K20 Stabil MiuiMiX Android 10 V11.0.6.0.QFJCNXM bu konudaki android 10 romu yükledim gerçekten çok iyi
android 10 hızını özlemişim adeta ios cihaz kullanıyormuşum gibi tepki hızları alıyorum.
Sorum şu romu kurduğumda superuser supersu vs hiçbir root aracı yoktu.ama banka uygulamalarının devlet uygulamalarının hepsi root uyarısı veriyor bazılarıda işlem yaptırmıyor
playstorede root kontrol uygulamalarını indirdim hepsinde root olmadığı gözüküyor terminal indirip komut verdiğimde root yok diyor bu sorunu nasıl çözerim
Amacım romu kullanmak ve rootsuz şekilde kullanmak romdan bu rootu nasıl kaldırırım

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Magisk kurup uygulamaları gizleyin isterseniz ya da magisk uninstaller flaşlayın twrp den belki çözüm olur.

Oyla:

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk kurup uygulamaları gizleyin isterseniz ya da magisk uninstaller flaşlayın twrp den belki çözüm olur.
Roma uygun magisk uninstaller bulmakta zor baya eski bir rom cnki neyse sağol cvp icin

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Rom - Mi 9T / K20 Stabil MiuiMiX Android 10 V11.0.6.0.QFJCNXM bu konudaki android 10 romu yükledim gerçekten çok iyi
android 10 hızını özlemişim adeta ios cihaz kullanıyormuşum gibi tepki hızları alıyorum.
Sorum şu romu kurduğumda superuser supersu vs hiçbir root aracı yoktu.ama banka uygulamalarının devlet uygulamalarının hepsi root uyarısı veriyor bazılarıda işlem yaptırmıyor
playstorede root kontrol uygulamalarını indirdim hepsinde root olmadığı gözüküyor terminal indirip komut verdiğimde root yok diyor bu sorunu nasıl çözerim
Amacım romu kullanmak ve rootsuz şekilde kullanmak romdan bu rootu nasıl kaldırırım
Twrp yüklü ise normal

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Safetynet testi yapın. Geçmiyorsa magisk ya da kernelsu yükleyip safetynet fix modül yükleyin. Tavsiyem kernelsu yüklemenizdir.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Twrp ile root ne alaka hocam zaten rom yükleme için twrp şart (telden yüklemek için) bu zamana kadar 50 tane rom denemisimdir twrp yüklü diye root uyarısı almadım hic
Bende ck Rom yuklenisimdir ama böyle bir hatayla karşılaşmadım bir forumda öyle gördüm.Yanlissam affola.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt