Yardım Root yapılmalı mı ?

xcenteor

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi5
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Telefonum mi 8 ve garanti kapsamından maalesef çıktı. Ben de hazır garantisi yok neden rootlamayayım diye düşünüyordum. Rootlarsam ne gibi avantajlara sahip olabilirim. ( oyun sever biri olarak oyunlarda hack-hile vb yapılabileceği söyleniyor varsa nasıl).Ne gibi uygulamalara erişimim olur ? Ne gibi dezavantajlarım olur? Yapanlar öneriyor mu ? Bu gibi sorularım var cevaplarsanız sevinirim :)

ADS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Mi 10 T
Meslek
Elektronik teknisy
Konular
13
Merhabalar. Telefonum mi 8 ve garanti kapsamından maalesef çıktı. Ben de hazır garantisi yok neden rootlamayayım diye düşünüyordum. Rootlarsam ne gibi avantajlara sahip olabilirim. ( oyun sever biri olarak oyunlarda hack-hile vb yapılabileceği söyleniyor varsa nasıl).Ne gibi uygulamalara erişimim olur ? Ne gibi dezavantajlarım olur? Yapanlar öneriyor mu ? Bu gibi sorularım var cevaplarsanız sevinirim :)
E sporcu olarak söylüyorum pubg hile yapacaksan root yapma haha--

Oyla:

xcenteor

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi5
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E sporcu olarak söylüyorum pubg hile yapacaksan root yapma haha--
:D yok ya pubg hile vs değil :D Daha basit oyunları daha çok seviyorum online olmayan veya çok popüler olmayan online oyunlar :D

• Beğen
Tepkiler: ADS
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
herhangi bir 'oha lan buneymiş' dedirtecek avantajı asla ve asla yok hocam.hatta rootla birlikte çalışacak uygulamalar arka planda çalışarak raminizi dolduracak.845 i pek yavaşlatmaz.bootloader açarsanız gpay i unutun,magisk hide gpay de işe yaramıyorum.çözümü çok uzun xda da var ama uğraşırsan :D güncelleme desteği kesilince rom kurmak daha iyi olur.

Oyla:
Üst Alt