Soru Root ve sound mod hk.

• Konbuyu başlatan mstekr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 719

mstekr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Merhabalar ,Bugün itibari ile redmi 5 plus 64gb global cihazımın bootloarder kilidini açtım ve recovery flashladım.Ancak root yapma konusunuda klavuz bir türlü bulamadım.Birde cihazın kulaklık ses seviyesi ve kalitesinden memnun değilim.Xloud veya benzeri farklı bir mod var mıdır bunun için.Yardımlarınız için teşekkürler.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22

Bunu indirin, sonra uygulamayı açıp magisk yükle ye basın. İnen dosyayı twrpden flashlayın bu kadar.
Ses için de viper4android öneririm.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam ince ayarları ile uğraşırım, araştırım derseniz Viper4Android veya çok basit bir şekilde ses kalitesini arttırmak için Dolby Atmos öneririm.

En güncel Dolby Atmos için;

Oyla:

mstekr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e ses kalitesini arttırmak
Merhabalar ,Bugün itibari ile redmi 5 plus 64gb global cihazımın bootloarder kilidini açtım ve recovery flashladım.Ancak root yapma konusunuda klavuz bir türlü bulamadım.Birde cihazın kulaklık ses seviyesi ve kalitesinden memnun değilim.Xloud veya benzeri farklı bir mod var mıdır bunun için.Yardımlarınız için teşekkürler.
Öncelikle TWRP yükleyiniz.

Recovery - Redmi 5 Plus Twrp 3.2.3-0 (Vince)

Magisk flashlayınız

Hocam şöyle bir sıkıntı var.TWRP yi komut istemi üzerinden flashlayıp açıyorum sorun yok.Cihazı bir kare açıp kapadığım zaman tuş kombinasyonu ile recovery'ye girmek istediğim zaman orjial recovery ile açılıyor TWPR uçmuş.Wİpe cache dalvic yapayım dedim sistem bölümünü onar çıkıyor onu yağtığımda cihaz sıfır kurulumla açıldı tüm data silindi.Yani root aşamasına geçemedim recovery kalıcı açamadığım için.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam şöyle bir sıkıntı var.TWRP yi komut istemi üzerinden flashlayıp açıyorum sorun yok.Cihazı bir kare açıp kapadığım zaman tuş kombinasyonu ile recovery'ye girmek istediğim zaman orjial recovery ile açılıyor TWPR uçmuş.Wİpe cache dalvic yapayım dedim sistem bölümünü onar çıkıyor onu yağtığımda cihaz sıfır kurulumla açıldı tüm data silindi.Yani root aşamasına geçemedim recovery kalıcı açamadığım için.
Telefonu açıp kapamadan magisk flashlayın.

Oyla:

mstekr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Telefonu açıp kapamadan magisk flashlayın.

Dediğiniz gibi flashladım root yetkisinde sorun yok şuan.Ancak gariptir Ses aç + Power tuşlarıyla TWPR değil orjinal recovery açıyor.Bilgisayardan fastboot boot recovery.img komutu verdiğim zaman da TWPR'ye geçiyor.Cihaz açıkken nasıl geçiş yapabilirim magisk içinde bulamadım.Power menu tarzı birşey mi yüklemek lazım :(

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Dediğiniz gibi flashladım root yetkisinde sorun yok şuan.Ancak gariptir Ses aç + Power tuşlarıyla TWPR değil orjinal recovery açıyor.Bilgisayardan fastboot boot recovery.img komutu verdiğim zaman da TWPR'ye geçiyor.Cihaz açıkken nasıl geçiş yapabilirim magisk içinde bulamadım.Power menu tarzı birşey mi yüklemek lazım :(
Twrpyi kalıcı yapmayı bilmiyorum.
Redmi note 5de fastboot boot twrp.image yöntemi ile kalıcı hale getiriyorduk. Siz de deneyebilirsiniz belki olur.
Siz 7. Adımdan devam edin.
Rehber - [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

Oyla:

mstekr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Twrpyi kalıcı yapmayı bilmiyorum.
Redmi note 5de fastboot boot twrp.image yöntemi ile kalıcı hale getiriyorduk. Siz de deneyebilirsiniz belki olur.
Siz 7. Adımdan devam edin.
Rehber - [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

Konudaki belirtildiği gibi offical TWRP üzerinden flashladım şimdi her iki tuşta fastboot açıyor:) daha önce HTC ve samsung'dan tecrübeliyim konulara ama xiaomi ilginç bir telefonmuş. Şuan root ve dolby hallettiğim için yeterli benim için aslında. Recovery'ye de lazım olduğu zaman PC den geçicez artık napalım :) desteğiniz için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt