Yardım root var güncellesem bişey olur mu

olcan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
olcan
Cihazım
mi 11t
Konular
1
merhabalar cihaz mi 11t root attım twrp yok ve güncellemek istiyorum rom silinir mi veya bişey olur mu ona göre güncelleme yapacam teşekkürler

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
merhabalar cihaz mi 11t root attım twrp yok ve güncellemek istiyorum rom silinir mi veya bişey olur mu ona göre güncelleme yapacam teşekkürler
Güncelleme yaparken cihazın ota dosyasında imaj dosyaları bulunuyor buna boot imajı da dahil.
Yani güncelleme yapınca eski boot dosyasını yeni boot dosyasına güncelliyor yani root silinir, roma zarar gelmez.
Ayrıca cihaza twrp atarsanız ota güncellemelerini yaparken sorun yaşayabilirsiniz.

Size tavsiyem güncellemeyi yaptıktan sonra twrpyi flashlayıp tekrar root atmanız.

Cihazınız yurtdışı ise de güncelleme, format, rom kurulumu gibi işlemlerde IMEI silinebiliyor.

olcan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
olcan
Cihazım
mi 11t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme yaparken cihazın ota dosyasında imaj dosyaları bulunuyor buna boot imajı da dahil.
Yani güncelleme yapınca eski boot dosyasını yeni boot dosyasına güncelliyor yani root silinir, roma zarar gelmez.
Ayrıca cihaza twrp atarsanız ota güncellemelerini yaparken sorun yaşayabilirsiniz.

Size tavsiyem güncellemeyi yaptıktan sonra twrpyi flashlayıp tekrar root atmanız.
root silinsin bişi olmaz yani güncelliye bilirim demi ve android 14 daha gelmedi bana ve hyperos gelmedi ne zaman gelir

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
root silinsin bişi olmaz yani güncelliye bilirim demi ve android 14 daha gelmedi bana ve hyperos gelmedi ne zaman gelir
Hocam şuan kesin bir şey diyemiyorum tahmini 2-3 ayı bulabilir daha fazla da olabilir ilk çin sürümlerine geliyor daha sonra globale geliyor.

Üst Alt