Çözüldü Root miui 10 twrp 0 mb sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senpai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.0.0.2 KARARLI
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Gerekli yardım yapılmadığı ve çözüme ulaşmadığı için yeni konu açıyorum telefon önceden root atmıştım fakat güncelleme gelince gitti şimdi twrp üzerinden magiski güncellemem gerek ama twrp 0 Mb gösteriyor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Daha önce TWRP yükleyemediğinize dair mesajlarınız üzerine bizzat ben yardımcı olmuştum ve sorununuz çözülmüştü. Root yetkisi alamadığınıza dair yazdığınız mesajlara verilen onlarca cevap oldu. 0mb göründüğü için format data yapmanız veya şifre çözme yeteneğine sahip bir TWRP yklemeniz gerektiği hem size özel olarak yazılan mesajlarda defalarca söylendi hem de forumda yüzlerce defa yazıldı. Arama butonunu kullanarak çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Forum kurallarımıza aykırı şekilde birden fazla üyeliğinizin bulunmasını yönetici arkadaşlarımız göz ardı etmişler, hem yönetici arkadaşlarımız hem de deneyimli forum üyesi arkadaşlarımız size saatlerini harcayarak yardımcı olmaya çalışmış fakat hala yardım yapılmadığını iddia ediyorsunuz. Cevabı yüzlerce defa verilmiş son derece basit bir soru için arama yapmak yerine yeni konu açıyor size verilen cevapları okumuyorsunuz. Bir de üzerine tüm forum arkadaşlarımızı suçluyorsunuz. Çiğnediğiniz forum kurallarımızı saymıyorum bile. Size karşı gösterilen iyi niyeti fazlasıyla suistimal ettiniz ve bu şekilde artık forumumuzu kullanamazsınız. Başka platformlar üzerinden destek almaya çalışmanızı tavsiye ederim.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt