Daha önce TWRP yükleyemediğinize dair mesajlarınız üzerine bizzat ben yardımcı olmuştum ve sorununuz çözülmüştü. Root yetkisi alamadığınıza dair yazdığınız mesajlara verilen onlarca cevap oldu. 0mb göründüğü için format data yapmanız veya şifre çözme yeteneğine sahip bir TWRP yklemeniz gerektiği hem size özel olarak yazılan mesajlarda defalarca söylendi hem de forumda yüzlerce defa yazıldı. Arama butonunu kullanarak çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Forum kurallarımıza aykırı şekilde birden fazla üyeliğinizin bulunmasını yönetici arkadaşlarımız göz ardı etmişler, hem yönetici arkadaşlarımız hem de deneyimli forum üyesi arkadaşlarımız size saatlerini harcayarak yardımcı olmaya çalışmış fakat hala yardım yapılmadığını iddia ediyorsunuz. Cevabı yüzlerce defa verilmiş son derece basit bir soru için arama yapmak yerine yeni konu açıyor size verilen cevapları okumuyorsunuz. Bir de üzerine tüm forum arkadaşlarımızı suçluyorsunuz. Çiğnediğiniz forum kurallarımızı saymıyorum bile. Size karşı gösterilen iyi niyeti fazlasıyla suistimal ettiniz ve bu şekilde artık forumumuzu kullanamazsınız. Başka platformlar üzerinden destek almaya çalışmanızı tavsiye ederim.