Yardım root için oem kilidini açtım netflix bile yükleyemiyorum..

sensamettt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
ahize sesini yükseltmek için root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum, üstüne bir de playstore ayarlarında Play Protect sertifikası yok yazıyor, netflix için telefon uyumlu değil diyor, telefonu kendi yazılımına geri döndürme şansım var mı, bir şey yapmamış gibi.. Cihazım Redmi note 7

mutu__1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi9t
Konular
0
Botloder kilidini açtığınız zaman netflix yüklenmez. Çözümü ise ek ayarlardan bölgeyi hindistan yapın. Daha sonra apps uygulamasından netflix indirin çalışır. Play protect sertifikası ise botloder kilidi kalkınca sertifikalı değil yazar.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
ahize sesini yükseltmek için root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum, üstüne bir de playstore ayarlarında Play Protect sertifikası yok yazıyor, netflix için telefon uyumlu değil diyor, telefonu kendi yazılımına geri döndürme şansım var mı, bir şey yapmamış gibi.. Cihazım Redmi note 7
cihaz için gerekli root yönlendirmesi ve netflix anlatımını yaparım hocam ancak root yaparsanız twrp yüklenecek otomatik olarak otadan güncelleme yapamazsınız

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Tekrar kilitleyin hocam.Cihaz yurtiçi kayıtlı değil mi?

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba hocam, sağ üstte bulunan arama çubuğunu kullanarak yașadığınız sorunları çözebilirsiniz.
Yinede Bootloader Kilidinizi kapatmak isterseniz Mi Flash ile Clean all and lock seçeneğini seçmelisiniz.

Oyla:

Seyrek20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 10 t pro
Konular
0
Botloder kilidini açtığınız zaman netflix yüklenmez. Çözümü ise ek ayarlardan bölgeyi hindistan yapın. Daha sonra apps uygulamasından netflix indirin çalışır. Play protect sertifikası ise botloder kilidi kalkınca sertifikalı değil yazar.
Merhaba ben hlindistan yaptım ama update yazıyo indirmiyo nasıl yapabilirim..

Oyla:
Üst Alt