Soru Root Atacağım

• Konbuyu başlatan skaDa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 607

skaDa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
2
Merhabalar, çok şükür bugün telefonu unlock ettim. Root atacağım fakat Mi8 Lite'ye bu ay içerisinde android 9 gelecek sanırım. Root atarsam sıkıntı yaratır mı?

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Root sıkıntı yaratmaz fakat belki güncellerken silinebilir tekrar atarsınız sıkıntı olmaz. Ota desteğini sadece rom attığınızda kaybedersiniz. Bu arada root için tavsiyem Magisk flashlamanız.

Oyla:

skaDa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root sıkıntı yaratmaz fakat belki güncellerken silinebilir tekrar atarsınız sıkıntı olmaz. Ota desteğini sadece rom attığınızda kaybedersiniz. Bu arada root için tavsiyem Magisk flashlamanız.
Teşekkürler hocam. Bir sorum daha var, acaba rom attıktan sonra global roma geri dönsek ota geri gelir mi?

Oyla:

Hüseyin Aycelik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8 lite
Konular
5
Merhabalar, çok şükür bugün telefonu unlock ettim. Root atacağım fakat Mi8 Lite'ye bu ay içerisinde android 9 gelecek sanırım. Root atarsam sıkıntı yaratır mı?
kardeşim merhaba mi 8 lite aldım 3 gün önce orjinal romda kalmak istiyorum sadece root olsun istiyorum telde. ama kilit açma işleminde sona geldim teli fastboot da açtım pc ye bağladım pc adb dosyasını görmedi x işareti çıktı. izlediğin yolları kaynaklar nelerdir yardımcı olurmusun.

Oyla:

skaDa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim merhaba mi 8 lite aldım 3 gün önce orjinal romda kalmak istiyorum sadece root olsun istiyorum telde. ama kilit açma işleminde sona geldim teli fastboot da açtım pc ye bağladım pc adb dosyasını görmedi x işareti çıktı. izlediğin yolları kaynaklar nelerdir yardımcı olurmusun.
Telefonu fastboot modunda başlat. Ardından şu konuya tıkalyarak oradaki adımları uygula Tüm Xiaomi Cihazları ve Tüm Windows(x86 & x64) Sürümleri İçin Xiaomi Aio Tool adımları tamamladıktan sonra usb driveları kurulmuş olacak. ardından Mi 8 Lite Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz) bu konudaki adımlara göre root işlemini gerçekleştir.

Oyla:
Üst Alt