Teşekkürler hocam. Bir sorum daha var, acaba rom attıktan sonra global roma geri dönsek ota geri gelir mi?Root sıkıntı yaratmaz fakat belki güncellerken silinebilir tekrar atarsınız sıkıntı olmaz. Ota desteğini sadece rom attığınızda kaybedersiniz. Bu arada root için tavsiyem Magisk flashlamanız.
Eğer telefonunuza güncelleme gelirse alırsınız hocam.Teşekkürler hocam. Bir sorum daha var, acaba rom attıktan sonra global roma geri dönsek ota geri gelir mi?
Tamamdır hocam teşekkür ederim, Son olarak acaba burada ki yönergelere göre mi atayım rootu? Mi 8 Lite Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)Eğer telefonunuza güncelleme gelirse alırsınız hocam.
Tabii ki hocam. Olabilir.Tamamdır hocam teşekkür ederim, Son olarak acaba burada ki yönergelere göre mi atayım rootu? Mi 8 Lite Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)
kardeşim merhaba mi 8 lite aldım 3 gün önce orjinal romda kalmak istiyorum sadece root olsun istiyorum telde. ama kilit açma işleminde sona geldim teli fastboot da açtım pc ye bağladım pc adb dosyasını görmedi x işareti çıktı. izlediğin yolları kaynaklar nelerdir yardımcı olurmusun.Merhabalar, çok şükür bugün telefonu unlock ettim. Root atacağım fakat Mi8 Lite'ye bu ay içerisinde android 9 gelecek sanırım. Root atarsam sıkıntı yaratır mı?
Telefonu fastboot modunda başlat. Ardından şu konuya tıkalyarak oradaki adımları uygula Tüm Xiaomi Cihazları ve Tüm Windows(x86 & x64) Sürümleri İçin Xiaomi Aio Tool adımları tamamladıktan sonra usb driveları kurulmuş olacak. ardından Mi 8 Lite Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz) bu konudaki adımlara göre root işlemini gerçekleştir.kardeşim merhaba mi 8 lite aldım 3 gün önce orjinal romda kalmak istiyorum sadece root olsun istiyorum telde. ama kilit açma işleminde sona geldim teli fastboot da açtım pc ye bağladım pc adb dosyasını görmedi x işareti çıktı. izlediğin yolları kaynaklar nelerdir yardımcı olurmusun.