Soru Romu Güncelleyiciden Yükleyemiyorum

bugraydogdu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğra Aydoğd
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
7
Arkadaşlar mi5'e rom atacağım ama bir türlü yüklenmiyor. Miui8 i denedim olmadı ondan bir önceki versiyonu denedim olmadı arkadaşlar. İlk 8i denediğimde paketi yükle diyorum sonra ekran gidiyor siyah oluyor yükleme yapıyor ama açılınca her şey aynı değişen bir şey olmuyor. Şimdi diğer romları deniyorum onlarda o da olmuyor cant verify uptade hatası veriyor. Şimdi bana diğer yollarla kurulumu değilde bu yolla kurulumu anlatacak var mı. Sitede de var ama olmuyor hata veriyor işte.(Rom atma sebebim cihazdaki rom tamamen Türkçe değil)

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
Merhabalar öncelikle şunu belirtmek isterim aynı problemi bende yaşadım fakat güncelleyici üzerinden herhangi bir rom'u yükleme şansınız yok benim tavsiyem mi-flash tool ile rom yüklemeniz ancak dahili hafızaya dokunmadan yanlış hatırlamıyor isem "flash_all_except_storage" diye geçen bir seçenek var bu şekilde yaparsanız cihazda kurulu olan uygulamalar dahil hiç bir bilginin silinmemesi gerekli ancak siz her ihtimale karşı gerekli bilgilerinizi reheber fotoğraflar vs. gibi şeyleri yedekleyin.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar mi5'e rom atacağım ama bir türlü yüklenmiyor. Miui8 i denedim olmadı ondan bir önceki versiyonu denedim olmadı arkadaşlar. İlk 8i denediğimde paketi yükle diyorum sonra ekran gidiyor siyah oluyor yükleme yapıyor ama açılınca her şey aynı değişen bir şey olmuyor. Şimdi diğer romları deniyorum onlarda o da olmuyor cant verify uptade hatası veriyor. Şimdi bana diğer yollarla kurulumu değilde bu yolla kurulumu anlatacak var mı. Sitede de var ama olmuyor hata veriyor işte.(Rom atma sebebim cihazdaki rom tamamen Türkçe değil)
Updater ile rom yüklerken fazla bir seçeneğiniz yok zaten. Yani bu yolla başka bir kurulum şekli yok. Olmuyorsa bir sebebi vardır. En önemli sebep te cihazınızda kurulu olan romun orjinal rom olmamasıdır. Muhtemelen satıcının yüklediği bir romu kullanıyorsunuz. Bu nedenle MiFlash haricinde başka bir yolla yükleyemezsiniz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

bugraydogdu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğra Aydoğd
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bootleader kilidini açmak mı gerek o işlem için? bir de videonuzu da izledim de adb klasörü nedir nerededir? hiç belirtmemişsiniz abim ya
Updater ile rom yüklerken fazla bir seçeneğiniz yok zaten. Yani bu yolla başka bir kurulum şekli yok. Olmuyorsa bir sebebi vardır. En önemli sebep te cihazınızda kurulu olan romun orjinal rom olmamasıdır. Muhtemelen satıcının yüklediği bir romu kullanıyorsunuz. Bu nedenle MiFlash haricinde başka bir yolla yükleyemezsiniz.

Oyla:

cetintengrioglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
gmd
Konular
14
peki bootleader kilidini açmak mı gerek o işlem için? bir de videonuzu da izledim de adb klasörü nedir nerededir? hiç belirtmemişsiniz abim ya
bl açılmasına gerek yok mi flash için. yalnizca 64 bit pc tercih edilir. miui resmi sitesinden indirdiğiniz fastboot romu kuracaksınız, abdye gerek yok diye dusunuyorum mi flashta

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

bl açılmasına gerek yok mi flash için. yalnizca 64 bit pc tercih edilir. miui resmi sitesinden indirdiğiniz fastboot romu kuracaksınız, abdye gerek yok diye dusunuyorum mi flashta
Bootloader açılmadan Fastboot modunda Mi Flash ile rom yükleyemezsiniz. Zaten yüklerken Bootloader kilitli hatası verir. Bu yüzden edl moduna alınarak Mi Flash ile rom yüklenir.
Adb klasörü siz nereye açtıysanız oradadır. Ben masaüstüne çıkartırım, bir başkası C diskine, bir başkası D diskine, bir başkası Xiaomi diye bir klasör açıp oraya çıkartır.

Oyla:

bugraydogdu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğra Aydoğd
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açılmadan Fastboot modunda Mi Flash ile rom yükleyemezsiniz. Zaten yüklerken Bootloader kilitli hatası verir. Bu yüzden edl moduna alınarak Mi Flash ile rom yüklenir.
Adb klasörü siz nereye açtıysanız oradadır. Ben masaüstüne çıkartırım, bir başkası C diskine, bir başkası D diskine, bir başkası Xiaomi diye bir klasör açıp oraya çıkartır.

tamam da adb diye bir klasör karşıma çıkmadı daha. bu işlemi hangi programı kurarken yapıyoruz anlamadım?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
tamam da adb diye bir klasör karşıma çıkmadı daha. bu işlemi hangi programı kurarken yapıyoruz anlamadım?
Forumdaki videolu anlatım rehberleri size yol gösterecektir.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt