ROMDAN SONRA Mİ YAZINDA

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Cvp: ROMDAN SONRA Mİ YAZINDA

cınar pid=13068 dateline=1416240107' Alıntı:
catlax66 pid=13065 dateline=1416234149' Alıntı:
hocam gönder telefonu bir bakalım :)
Nerdesiniz nasıl göndereyim tel adres yazarmısınız
Hocam bursadayım kendi bilindik yöntemlerimi denerim üzerinde gönderecek olursanız şayet

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

cınar pid=13064 dateline=1416229799' Alıntı:
cantara pid=13054 dateline=1416222752' Alıntı:
cınar pid=13050 dateline=1416222107' Alıntı:
mi3 w cihazım ingizlice rom yüklüydü türkçe rom attım sonra mi logosunda takılı kaldı 
20 ye yakın fastboot'ta yazılım attım aynı 
sistem değiştirdim 1-2 aynı 

ne yaptıysam aynı telefon açılmıyor mi logosunda kalıyor aşağı android yazısıda geliyor.

hatta ilk parlak ışık geliyr sonra kararıyor tam açılcak gibi oluyor açılmıyor

wipe data ve tüm vide dataları yapıyorum öyle yüklüyorum aynı 
yükleyip wipe data yapıyorum aynı sizce nasıl çözeriz hiçbir şekilde açılmıyor mi logoda kalıyor öyle

Hocam galiba recovery'e girebiliyorsunuz... Cihazınızın hafızasında .zip uzantılı bir rom varsa recovery'e girin ve .zip uzantılı romu yüklemeyi bir deneyin.
Hocam cihazın hafızası tertemiz malsef zip yok açmıyor

Hocam adb push ile cihaz hafızasına yeni rom dosyasını gönderebilirsiniz...

Kaynak aradım ama mi3 için ingilizce de dahil hiç kimse hazırlamamış galiba. Zaman bulabilirsem ayrıntılı bir anlatım yapmaya çalışacağım.

Hızlıca söyleyeyim; indirdiğiniz rom dosyasının adını update.zip olarak değiştirin ve cihazı fastboot moduna alıp komut penceresini açın. Komut olarak adb push update.zip /sdcard/update.zip yazın ve enterlayın. Daha sonra cihazı recovery moduna alıp normal rom yükleme işlemini gerçekleştirin.

EDIT : Söyle bir konu buldum hocam bir bakın isterseniz. http://en.miui.com/thread-49770-1-1.html

cınar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
5

cantara pid=13076 dateline=1416250540' Alıntı:
cantara pid=13054 dateline=1416222752' Alıntı:
Hocam galiba recovery'e girebiliyorsunuz... Cihazınızın hafızasında .zip uzantılı bir rom varsa recovery'e girin ve .zip uzantılı romu yüklemeyi bir deneyin.

Kaynak aradım ama mi3 için ingilizce de dahil hiç kimse hazırlamamış galiba. Zaman bulabilirsem ayrıntılı bir anlatım yapmaya çalışacağım.

Hızlıca söyleyeyim; indirdiğiniz rom dosyasının adını update.zip olarak değiştirin ve cihazı fastboot moduna alıp komut penceresini açın. Komut olarak adb push update.zip /sdcard/update.zip yazın ve enterlayın. Daha sonra cihazı recovery moduna alıp normal rom yükleme işlemini gerçekleştirin.

EDIT : Söyle bir konu buldum hocam bir bakın isterseniz. http://en.miui.com/thread-49770-1-1.html
Hocam bunları denedim ama sanırım ben yapamıyorum artık hespsi birbirine karıştı sanırım ankaradasınız bende ankaradayım müsait bi zamanınızda size getirsem telefonu olurmu

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

cınar pid=13091 dateline=1416296782' Alıntı:
cantara pid=13076 dateline=1416250540' Alıntı:

Hocam bunları denedim ama sanırım ben yapamıyorum artık hespsi birbirine karıştı sanırım ankaradasınız bende ankaradayım müsait bi zamanınızda size getirsem telefonu olurmu

Olur hocam. Yalnız Ankara merkezde değilim Polatlıdayım. Eğer gelebilecek olursanız ÖM ile haberleşelim :)

Üst Alt