Yardım Rom'dan sonra açılmayan cihaz

omerdalginx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 14
Telefon Modeli
Note 10 pro 5g china / x3 gt
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,
Redmi note 10 pro china / x3 gt IMEI kayıtlı cihaz sadece yeniden başlatıldı ve nv data is corrupted hatası verdi telefocuya verdim olmadı yapamadık dediler. Başka bilindik yere götürdüm o da aynı şekilde işin içinden çıkamadı. Cihaz logoda kalıyor. Bende chin romu indirip flashladim ama aynı logoda kalıyor kapanıp geri logoya dönüyor. Yardımcı olabilecek var mı?

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhabalar,
Redmi note 10 pro china / x3 gt IMEI kayıtlı cihaz sadece yeniden başlatıldı ve nv data is corrupted hatası verdi telefocuya verdim olmadı yapamadık dediler. Başka bilindik yere götürdüm o da aynı şekilde işin içinden çıkamadı. Cihaz logoda kalıyor. Bende chin romu indirip flashladim ama aynı logoda kalıyor kapanıp geri logoya dönüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
bootloopa düşmüş romdan kaynaklı. hocam nv data hatası yurt dışı imei atılmış cihazlarda efs ve modem yedeği almadan rom yüklerseniz bu hatayı alırsınız. Çözüm olarak modem flashlanıyor. Note 10 proya ait modem dosyası var ama çin versiyonunda değişiklik gösteriyor internetten cihazınıza ait modem dosyasını bulup flashlamanız gerekiyor. Modemi flashlayınca yüksek ihtimal sorun çözülür ama muhtemelen imei numaralarınız silindi hocam. efs yedeği de olmadığı için imei repair yaptırmanız gerekcek.
ve telefoncuların sorunu çözememesi de yüksek ihtimal note 10 pro global cihaza ait modemi flashladılar. o yüzden işe yaramadı

Oyla:
Üst Alt