Yardım Rom yüklerken Wipe yapma

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom 9.12.12
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Arkadaşlar miroom beta kullanıyorum. Android 10 geldi ve güncelleme yapacağım. Verilerini kaybetmemek için, sürüm yükseldiği için ise temiz kurulum yapmak için nasıl bir Wipe işlemi yapacağım. Twrp den nereleri yedekleyip yükleme yapayım

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Merhabalar. Arkadaşlar miroom beta kullanıyorum. Android 10 geldi ve güncelleme yapacağım. Verilerini kaybetmemek için, sürüm yükseldiği için ise temiz kurulum yapmak için nasıl bir Wipe işlemi yapacağım. Twrp den nereleri yedekleyip yükleme yapayım
Dalvik ve cache wipelayın sadece de yani temiz kurulum olmaz bu. Android 9 dan 10 a geçerken kesinlikle format data yapıp wipelayarak geçmeniz daha doğru olur.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sürüm yükseltmelerde temiz kurulum sorunsuz kullanım sunar, işletim sisteminin çekirdeği değiştiği için üzerine kurmanız twrp ve sistemde kararsızlıklara neden olur. Önemli verilerinizi bilgisayara yedekleyip temiz kurulum yapmanız önerilir, dilerseniz Dalvik Art Cache ve Cache wipe yapabilirsiniz.

Oyla:

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp den komple data system yedeği alıp Wipe dan sonra geri yüklesem temiz olur mu?

Oyla:
Üst Alt