- Adım
- Kemal
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 6
Zaten kilitlemeyi seçmemiştim ben. Yani sorunsuz çalışır değil mi yüklediğim rom?bu bir sorun degil sadece bootloader kilitlenmedi diyor zaten kitlerseniz herhangi bir sorunda rom yükleyemezsiniz
T ile başlayan, Android 13 olanı indirdim. Sitede paylaşılan ROMbende bu romu yüklemek istiyorum ama bi sitede 5.9gb bi sitede 5.5gb sen hangisini indirdin hocam atarmısın banada linkini
Sende pil performansı nasıl hocam? Bende geçtim bugün bu Roma pil tüketimi iki kat arttı zamanla düzelir mi sence ilk gün bugün.T ile başlayan, Android 13 olanı indirdim. Sitede paylaşılan ROM
Malesef pil tüketiminden ben de memnun değilim. Günü kurtarmıyor aktif kullanımda. Ekran yenileme hızını düşürüp bir de öyle deneyeceğim. Önceki kullandığınız ROM neydi?Sende pil performansı nasıl hocam? Bende geçtim bugün bu Roma pil tüketimi iki kat arttı zamanla düzelir mi sence ilk gün bugün.
14.0.3.2 SMOMIXN önceki rom buydu hem tayvan hem endonezya denedim ikiside aşırı yıyor batarya normalde saaatte yüzde 6-7 gidiyordu şuan 10-12 den aşşağı düşmüyor. ben herşeyi denedim ama yinede çok yiyor şarjı nfc geldi ama şarj performansı düştü.Malesef pil tüketiminden ben de memnun değilim. Günü kurtarmıyor aktif kullanımda. Ekran yenileme hızını düşürüp bir de öyle deneyeceğim. Önceki kullandığınız ROM neydi?