Soru Rom yüklemesi yarım kaldı telefon açıldı?

rooty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poco x3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.12 Kararlı (RCOEUXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Mi Flash üzerinden 8 kadar rom yüklemeyi (Global) denedim ancak hiçbiri olmadı. En son EEA rom yüklemeyi denedim o da 1200 saniyeyi geçince en son illallah ettim ve kapattım sonra başka rom aramak üzereydim ki Fastboot'tan çıkarken telefon'a Redmi ve MIUI ekranları geldi sonrasında telefon açıldı ve rom atılmıştı. Kurulum sırasında kapattığım için yazılımda bir sorun olabilir mi acaba? Şu anlık bir şey görünmüyor ama yine de sormam gerek diye düşündüm.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bulent872

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B.
Cihazım
Sea+Ginkgo
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Arkadaşlar Mi Flash üzerinden 8 kadar rom yüklemeyi (Global) denedim ancak hiçbiri olmadı. En son EEA rom yüklemeyi denedim o da 1200 saniyeyi geçince en son illallah ettim ve kapattım sonra başka rom aramak üzereydim ki Fastboot'tan çıkarken telefon'a Redmi ve MIUI ekranları geldi sonrasında telefon açıldı ve rom atılmıştı. Kurulum sırasında kapattığım için yazılımda bir sorun olabilir mi acaba? Şu anlık bir şey görünmüyor ama yine de sormam gerek diye düşündüm.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynı çileyi bu telefonda bende çektim kardeşim hangi romu kurmak istersen ve hangi hatayı aldığında bana sorarsan yardımcı olurum, sd kart şart bu arada. Tavsiyem OrangeFOX'tur. ArrowOS hariç diğerlerinin hiç birini twrp ile bende kuramadım.

Oyla:

rooty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poco x3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı çileyi bu telefonda bende çektim kardeşim hangi romu kurmak istersen ve hangi hatayı aldığında bana sorarsan yardımcı olurum, sd kart şart bu arada. Tavsiyem OrangeFOX'tur. ArrowOS hariç diğerlerinin hiç birini twrp ile bende kuramadım.
Hocam ben Mi Flash ve Fastboot ile kurmaya çalışıyorum ama Mi Flash'ta denediğim her romda süre 3000 saniyeyi geçiyor ve kurulmuyor bitmiyor bir türlü. Bilmiyorum ne yapacağım bunda da Google Play hizmetleri durduruldu hatası veriyor şimdi. Aklım olsa hiç dokunmazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyeten şu an temizleyici ve game turbo gibi uygulamalarda yok. Fabrika ayarlarına sıfırlarsam eğer tam yazılımla gelir mi acaba?

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Gelmez hocam. Bu konuda online yardım almanızı öneririm

Oyla:

bulent872

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B.
Cihazım
Sea+Ginkgo
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Hocam ben Mi Flash ve Fastboot ile kurmaya çalışıyorum ama Mi Flash'ta denediğim her romda süre 3000 saniyeyi geçiyor ve kurulmuyor bitmiyor bir türlü. Bilmiyorum ne yapacağım bunda da Google Play hizmetleri durduruldu hatası veriyor şimdi. Aklım olsa hiç dokunmazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyeten şu an temizleyici ve game turbo gibi uygulamalarda yok. Fabrika ayarlarına sıfırlarsam eğer tam yazılımla gelir mi acaba?
Kardeşim Fastboot ekranın geliyorsa çak EvolationX'i rahatına bak TWRP ve OrangeFOX'da sorun yaşarsan yardımcı olurum.
Fastboot ile sadece TWRP veya OrangeFOX kur, kalan rom işlemlerini oradan yapacağız.

Oyla:
Üst Alt