Yardım Rom yuklemede hata

ykpnlc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 9.4.25
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar global kararlı 10.2.3 surumundeydim. Eu betaya twrp üzerinden geçiş yapmayı denedim bir çeşit sorunlar çıktı USB pcye bağlandığında tanimlanamiyor diyor.telefonu görmüyor bu şekilde telefonun içine rom kopyalayamiyorum . yani telefona rom atamadigimdan tekrar düzenli yukleyemiyorum ne yapmam gerekir.fastboottan yükleme yapmaya calistigimda boothloader kapalı diyor halbuki acik gozukuyo.tam anlamıyla bir kurulum yapamadım sanırım nasıl sıfırdan baslayabilirim şimdiden teşekkürler yardımlarınız icin

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Twrpden format data yapın yes deyin telefonda twrp klasörü çıkana kadar çıkınca kopyalaya bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

ykpnlc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrpden format data yapın yes deyin telefonda twrp klasörü çıkana kadar çıkınca kopyalaya bilirsin

Aynı şeyi yaptım fakat twrp göründüğünde pcde telefon gözükmüyor USB aygıtı tanimlanamiyor diyor çıkarıp taktigimda yanj kopyalayamiyorum telefonu acabiliyorum twrp açılıyor. acaba twrp üzerinden system data falan silsem download klasörün içindeki romda silinir mi o şekilde yukleyemezmiyim

Oyla:

ykpnlc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
13
Evet orijinal daha önce bir çok kez bu işlemi yaptım. Şuan twrp modu vol up + güç tuşuna bastığında acilmiyo basılı tuttugumda sürekli tekrardan basliyo vol up + güç tuşu sonrasında mi ekranı geldiğinde güç tuşuna uzun basınca kapanıp twrp bu şekilde açılıyor.

Bir arkadaşın twrp temizle konusundan detaylı sistem dosyaları vs. Sildim tekrar yükledim eu betayi sonuç değişmedi yine .
Telefonu pcye bagladigimda USB dosya aktar secenegi seçmene rağmen acilmiyor pcde bir uyarı çıkıyordu önceden o uyarı gelmemesine bağlıyorum olayı. Bakalım inşallah ustadların yardımıyla bu sorununda çözüm e kavusturucaz.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sıkıntınız bilgisayarınızın telefonunuzu düzgün tanımaması gibi görünüyor. Eğer imkanınız varsa farklı bir bilgisayarda denemenizi tavsiye ederim.

Geçici bir çözüm olarak ise rom dosyasını OTG ile telefona atabilirsiniz.

Oyla:

ykpnlc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
13
Sıkıntınız bilgisayarınızın telefonunuzu düzgün tanımaması gibi görünüyor. Eğer imkanınız varsa farklı bir bilgisayarda denemenizi tavsiye ederim.

Geçici bir çözüm olarak ise rom dosyasını OTG ile telefona atabilirsiniz.
Masaüstü ve dizüstü den denedim aynı hatayı alıyorum hocam. Acaba PC lerde bulunan telefon driverlariylami alakalı onu bulamadım.

Oyla:

ykpnlc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
13
Eu beta 9.4.26 yükledim şimdi ama vol up güç tuşu basılı tutulduğunda twrp hemen açılmıyor bir kaç kez telefon kapanıp açıldıktan sonra açılıyor bunun nedeni nedir hocam

Oyla:
Üst Alt