Yardım ROM yükleme işlemi kafam karıştı

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.2 global rom
Telefon Modeli
Mi5s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi5s BL kilidi kapalı MIUI global 10.2 rom yüklü telefonum var. Bataryam hızlı bittiği için bataryamı değiştim ama yinede tam bir verim alamadığım için rom değiştirmek istiyorum. MIUI 8 global rom yüklemeye karar verdim. Bunun için miflash pro, Xiaomi tool gibi uygulamalar ile BL kilidi açmadan rom yüklendiğini okudum ama kafam karıştı. Şimdi ben BL kilidi açamadan MIUI 8 global rom yükleyebilirim miyim? Batarya konusunda en iyi bunun olduğunu okudum ama başka önerileriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
artart, Kafa karışacak bir şey yok,her iki uygulamayı da deneyin sonucu yazın bu konuya. Yeni cihazlarda BL açmadan eski sürüm yüklenmiyor,sizin cihaz için durum nedir bilmiyorum...

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
3.5. Açılan konuların başlıklarında karakter kullanılması yasaktır.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Oyla:
S

skyman

Guest
Mi5s BL kilidi kapalı MIUI global 10.2 rom yüklü telefonum var. Bataryam hızlı bittiği için bataryamı değiştim ama yinede tam bir verim alamadığım için rom değiştirmek istiyorum. MIUI 8 global rom yüklemeye karar verdim. Bunun için miflash pro, Xiaomi tool gibi uygulamalar ile BL kilidi açmadan rom yüklendiğini okudum ama kafam karıştı. Şimdi ben BL kilidi açamadan MIUI 8 global rom yükleyebilirim miyim? Batarya konusunda en iyi bunun olduğunu okudum ama başka önerileriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Daha önce rom önerisi olarak açılmış bir konunuz var ve öneride bulunduğumuz rom da var.Önerdiğimiz romu beğenmediniz mi yoksa yüklemeyi mi yapamadınız?

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce rom önerisi olarak açılmış bir konunuz var ve öneride bulunduğumuz rom da var.Önerdiğimiz romu beğenmediniz mi yoksa yüklemeyi mi yapamadınız?

BL kilidi açılmasını bekliyorum ama bu arada BL kilidi açmadan miflash pro ile rom yükleme adlı konuları okuyunca tekrar sormak istedim. Ayrıca yine konular arasında MIUI 8 global iyi diye okuyunca daha çok kafa karışıklığı oluştu. Rom yüklemeye bir başlayıp alışırsam rahat yapar denerim de şimdi ilk biraz kafa karışıklığı oluştu, kusura bakmayın

Oyla:
S

skyman

Guest
BL kilidi açılmasını bekliyorum ama bu arada BL kilidi açmadan miflash pro ile rom yükleme adlı konuları okuyunca tekrar sormak istedim. Ayrıca yine konular arasında MIUI 8 global iyi diye okuyunca daha çok kafa karışıklığı oluştu. Rom yüklemeye bir başlayıp alışırsam rahat yapar denerim de şimdi ilk biraz kafa karışıklığı oluştu, kusura bakmayın
Estağfurullah hocam, bizim ki naçizane biraz fikir alışverişi ve birazda tavsiye niteliğinde olan yazışmalar, kesinlikle size olan bir serzeniş değil, inşallah küçük bazı birikimlerimizi doğru olarak size aktarırızda sizde faydalanır ve biz yanlış biliyorsak doğrusunu bu güzel platform da öğrenmiş oluruz :)

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ olun gerçekten, Xiaomi ile ilk tanışmam yaklaşık 5 yıl önce oldu. O zamandan beri bu platform beni hiç yalnız bırakmadı. Sizlerinde paylaşımlarıyla birçok sorunuma hızlı çözüm buldum. Malum mi5s cihaz artık yaşlandı, umarım rom değiştirerek bir süre daha kullanırım.

Oyla:
Üst Alt