Çözüldü ROM Yardım HK.

• Konbuyu başlatan zaf3r
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 807

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4
Merhabalar

TWRP yüklemeye çalışırken şifre istediğinden dolayı komple yazılımı vs sildim ve telefon açılmıyor. TWRP üzerinden mi8 lite için rom sürümü linki varmı? elimde birtane var ama onda sürekli failed veriyor. Teşekkürler.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Merhabalar

TWRP yüklemeye çalışırken şifre istediğinden dolayı komple yazılımı vs sildim ve telefon açılmıyor. TWRP üzerinden mi8 lite için rom sürümü linki varmı? elimde birtane var ama onda sürekli failed veriyor. Teşekkürler.
Bilgisayarınız var mı? Fastboot'dan rom kurulum yapmanız daha iyi olur bence.

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastboot var yukardıda konuda img aldım attım yükledi ama ttekrar twrp açılıyor telefon açılmıyor..

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
fastboot var yukardıda konuda img aldım attım yükledi ama ttekrar twrp açılıyor telefon açılmıyor..
MI Flash üzerinden MI 8 Lite için olan romu kurun hocam direk.Yüklerken Clean All seçili olsun.

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4
MI Flash üzerinden MI 8 Lite için olan romu kurun hocam direk.Yüklerken Clean All seçili olsun.

Bu konuda img ve zip olanı seçip yapıyorum ama yeniden başlattığım twrp açılıyor. :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk twrp açılması yerine telefonun açılması için özel bir ayar varmı? belirttiğim konuda zip' li dosyayı atıyoru. 5saniyede yüklüyor.

bana çalışan mi8 lite rom lazım linkdeki zipli rom atıyorum fakat araştırdığım kadarıyla 5sn yüklemesi normal değil.

Son düzenleme:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75

MI Flash'i indirip üstteki konunun en altında yazan fastboot indirme linkindeki dosyayı flaslayin.MI Flash linkide konuda mevcut.Alttaki konu ise bir başka telefon için MI Flash kurulumunu anlatıyor ama işlemler aynı,sadece seçeceğiniz dosya farklı,yani sizin telefonunuza uygun.

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4

MI Flash'i indirip üstteki konunun en altında yazan fastboot indirme linkindeki dosyayı flaslayin.MI Flash linkide konuda mevcut.Alttaki konu ise bir başka telefon için MI Flash kurulumunu anlatıyor ama işlemler aynı,sadece seçeceğiniz dosya farklı,yani sizin telefonunuza uygun.

az önce bende onu buldum 1.8gb şuan indiriyorum. Direk telefonun hafızasına atıp TWRP üzerinden instal kısmından yapsam yüklemez mi? Bu arada ilgin için teşekkür ederim.

equuleus zaman ayırıp yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Şimdi telefon açıldı ve twrp kısmında magiskde kurdum umarım telefon açıldığında magisk sorunsuz kurulmuş olur. Telefon kurulumu tamamen bittiğinde sırada magisk üzerinden yama nasıl kuruyorum ona bakacağım :) birde aklıma takıldı yazılama güncel geldiğinde telefona kurduğumuz yamalar gidiyor mu? örnek hi fi ses için bir yama var özellikle onu kuracağımda

Son düzenleme:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
az önce bende onu buldum 1.8gb şuan indiriyorum. Direk telefonun hafızasına atıp TWRP üzerinden instal kısmından yapsam yüklemez mi? Bu arada ilgin için teşekkür ederim.

equuleus zaman ayırıp yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Şimdi telefon açıldı ve twrp kısmında magiskde kurdum umarım telefon açıldığında magisk sorunsuz kurulmuş olur. Telefon kurulumu tamamen bittiğinde sırada magisk üzerinden yama nasıl kuruyorum ona bakacağım :) birde aklıma takıldı yazılama güncel geldiğinde telefona kurduğumuz yamalar gidiyor mu? örnek hi fi ses için bir yama var özellikle onu kuracağımda
Evet gider hocam.Güncellemeyi TWRP'den kuracaksanız,güncelleme yüklemesi bitince TWRP'den çıkmadan üstüne Magisk flaşlayın.Yoksa TWRP uçabilir.

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4
Evet gider hocam.Güncellemeyi TWRP'den kuracaksanız,güncelleme yüklemesi bitince TWRP'den çıkmadan üstüne Magisk flaşlayın.Yoksa TWRP uçabilir.
magisk flashlama nasıl yapılıyor ve şuan magisk ve twrp telefona yüklendi ama twrp moduna nasıl geçebiliyorum. Ek olarak bir yamayı magisk nasıl kurabilirim.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
magisk flashlama nasıl yapılıyor ve şuan magisk ve twrp telefona yüklendi ama twrp moduna nasıl geçebiliyorum. Ek olarak bir yamayı magisk nasıl kurabilirim.
Siz romu zaten TWRP'den kurmadınız mı hocam?

Üst Alt