Soru Rom ve Root

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Merhaba arkadaslar ilk kez mi kullaniyorum ve 2 aydirda miuipro diye bir rom kullaniyorum ve cok memnunum forumda ki arkadaslar sayesinde rahatca islemleri yaptim ama simdi stock rom olmayigi icin ve icinde magicsk diye bir root programi var ve banka uygulamalari kullaniyorum uyari veriyor uygulama rootlu guvenlik sorunu felan ama ben yinede kullan diyerek kullaniyorum bir sorun olur mu hesaptan para cekilme veya hesap bosaltma gibi bilgilendiriseniz sevinirim

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Merhaba arkadaslar ilk kez mi kullaniyorum ve 2 aydirda miuipro diye bir rom kullaniyorum ve cok memnunum forumda ki arkadaslar sayesinde rahatca islemleri yaptim ama simdi stock rom olmayigi icin ve icinde magicsk diye bir root programi var ve banka uygulamalari kullaniyorum uyari veriyor uygulama rootlu guvenlik sorunu felan ama ben yinede kullan diyerek kullaniyorum bir sorun olur mu hesaptan para cekilme veya hesap bosaltma gibi bilgilendiriseniz sevinirim
Ben yıllardır cihazlarimi rootlu kullanırım ve tüm bankacılık işlemlerini cepten yapıyorum bugüne kadar sıkıntı olmadı. Ama unutmamak lazım rootlu cihaz güvenlikte her zaman açık verebilir

MI 5s Epic 9.5.2.0 stabil

Oyla:

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yıllardır cihazlarimi rootlu kullanırım ve tüm bankacılık işlemlerini cepten yapıyorum bugüne kadar sıkıntı olmadı. Ama unutmamak lazım rootlu cihaz güvenlikte her zaman açık verebilir

MI 5s Epic 9.5.2.0 stabil

Bilgilendirme icin cok sagolun hocam peki rootsuz sekilde kullanma ihyimali var mi yani magiks root kaldirabilirmiyim veya kaldirisam romdan bir sorun olur mu yani rom bozulur mu root a ihtiyac duyan birsey kullanmiyorum cunki

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam hesabında trilyonlar yoksa korkacak bişey yok :)bende senelerdir harunserefli hocam gibi hem root hem banka uygulaması kullanıyorum,biri hesabıma baksa bana acır hatta hesaba para ekler :)
[doublepost=1526595150,1526595016][/doublepost]
Bilgilendirme icin cok sagolun hocam peki rootsuz sekilde kullanma ihyimali var mi yani magiks root kaldirabilirmiyim veya kaldirisam romdan bir sorun olur mu yani rom bozulur mu root a ihtiyac duyan birsey kullanmiyorum cunki
Hocam kullandığın romu twrp ye girerek install deyip tekrar kurduğunda root gider.yada magisk e girip kaldır dersen kaldırır rootu.bişey olmaz bişey silinmez ama ne olur ne olmaz herzaman twrp den backup bölümünden herşeyi işaretleyip backup almakta fayda var

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bende yıllardır cihazlarımı rootlu kullanıyorum ve bugüne kadar Banka uygulamarımda herhangi bir sorun çıkmadı....zaten her girişte size de ayrı bir SMS mesajı gelmiyormu?..Ben size hesap numaralarımı vereyim, cihaz bende olduğu ve SMS benim cihazıma geldiği müddetçe, herhangi bir sorun olamaz...siz ancak hesabıma para yatırabilirsiniz....Sevgilerimle

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt