Soru Rom Tavsiyesi

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 9.10.11
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar xiaomi.eu, miui ms, mi globe, mi room ve miuipro romlarından hangisini önerirsiniz aralarında çok büyük farklar varmıdır bu romların fikirlerinizi bekliyorum

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Her zaman Official romlar kullanın derim. Xiaomi'nin kendi Romunu kullan. 3. parti Xiaomi Eu yada diğer vs Romlara bulaşma derim. Güvenlik konusunda ne kadar güvenilirler bilemeyiz. Official ROM her zaman tavsiye ederim.

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Bence yorum beklemek yerine anket olarak acmani tavsiye ederim :) ama eu stabili tavsiye ederim​

Oyla:

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her zaman Official romlar kullanın derim. Xiaomi'nin kendi Romunu kullan. 3. parti Xiaomi Eu yada diğer vs Romlara bulaşma derim. Güvenlik konusunda ne kadar güvenilirler bilemeyiz. Official ROM her zaman tavsiye ederim.
Haklısınız hocam aslında ne kadar güvenilir bilemeyiz tabi ama yaklaşık 8 9 ay global stabil rom kullandım onun ardından eu betaya geçtim telefon çağ atladı gibi oldu sanki xiaomi.eu dan memnunum aslında ama diğer romlarıda denemek istiyor canım açıkcasınod~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence yorum beklemek yerine anket olarak acmani tavsiye ederim :) ama eu stabili tavsiye ederim​
anket açmak daha mantıklı hocam hemen açtım :D

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Miroom ile telefon kendine geldi ustelik miui 11.mi5 kullaniyorum.guvenlikden korkanlar antivurus indirsin telefona sorun cozulur

Oyla:

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Haklısınız hocam aslında ne kadar güvenilir bilemeyiz tabi ama yaklaşık 8 9 ay global stabil rom kullandım onun ardından eu betaya geçtim telefon çağ atladı gibi oldu sanki xiaomi.eu dan memnunum aslında ama diğer romlarıda denemek istiyor canım açıkcasınod~~
Valla açıkçası bu Xiaomi EU romu bende çok merak ediyorum :) Kullanmak da isterim. iOS'a geçmeyi düşünüyorum. Geçmeden önce test amaçlı EU romu kullanacam bu yüzden :)

Oyla:

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
Valla açıkçası bu Xiaomi EU romu bende çok merak ediyorum :) Kullanmak da isterim. iOS'a geçmeyi düşünüyorum. Geçmeden önce test amaçlı EU romu kullanacam bu yüzden :)
İOS'a geçmeden kullanmanızı tavsiye ederim hocam:)

Oyla:
Üst Alt