Soru Rom Tavsiyesi

songiden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 13 Ultra
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar uzun yıllardır Xiaomi 13 Ultra kullanıyordum, geçirdiğim trafik kazasında telefonum kırılmıştı o hengamede de kaybettim.

Hafıza problemi yaşadığım içinde telefonda devamlı ses kaydını kullanmam gerekiyor. Bu nedenle 13 Ultra bulamadığım için 17 ProMax 1 TB aldım telefona ZKOS rom yükledim ve öyle kullanmaya başladım. Ben telefonu ingilizce kullanmak istiyordum ancak telefon bana gelidğinde türkçe saçma sapan bir rom yüklenmişti.

ZKOS romu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ancak sorunlu bir room konuşurken bi bakıyorum ses kesiliyor hoparlör aç kapa yapıyorum ses geliyor, çok fazla şebeke problemi yaşıyorum bazen telefonu açıp kapatana kadar arama yapamıyorum Invaild number hatası veriyor, NFC ile kredi kartımı kullanıyordum kredi kartımı da nfc ile kullanamıyorum.

Arkadaşlar adam akıllı çalışan bir rom varsa tavsiye ederseniz çok sevinirim. Duyduğum kadarı ile paralı olan romlar varmış bunlardan da satın alabilirim.

pratiksalata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 Lite
Konular
5
hali hazırda stabilitesi iyi olan eu kullanabilirsin herhangi bi sorun yaşamadan

Xiaomi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Note 9s
Konular
4
Globale çıkmayan telefon almak pişmanlıktır doğru dürüst rom yok olsa bile hepsi eu romu taklit ediyor eu rom zaten rezalet ısınma problemi var uygulama bildirimleri kafasına göre geliyor aramalarda ses kesiliyor sürekli benimde Xiaomi 17 pro Max telefonum var bu sebeblerden satmak istiyorum

Merkez9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 17
Meslek
Emekli
Konular
11
Arkadaşlar merhabalar uzun yıllardır Xiaomi 13 Ultra kullanıyordum, geçirdiğim trafik kazasında telefonum kırılmıştı o hengamede de kaybettim.

Hafıza problemi yaşadığım içinde telefonda devamlı ses kaydını kullanmam gerekiyor. Bu nedenle 13 Ultra bulamadığım için 17 ProMax 1 TB aldım telefona ZKOS rom yükledim ve öyle kullanmaya başladım. Ben telefonu ingilizce kullanmak istiyordum ancak telefon bana gelidğinde türkçe saçma sapan bir rom yüklenmişti.

ZKOS romu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ancak sorunlu bir room konuşurken bi bakıyorum ses kesiliyor hoparlör aç kapa yapıyorum ses geliyor, çok fazla şebeke problemi yaşıyorum bazen telefonu açıp kapatana kadar arama yapamıyorum Invaild number hatası veriyor, NFC ile kredi kartımı kullanıyordum kredi kartımı da nfc ile kullanamıyorum.

Arkadaşlar adam akıllı çalışan bir rom varsa tavsiye ederseniz çok sevinirim. Duyduğum kadarı ile paralı olan romlar varmış bunlardan da satın alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EliteHyper hem lite sürümü var hem ücretli sürümü var ben Mi 15 de ücretli sürümü kullandım şu an mi 17 var lite sürümü kullanıyorum gayet memnunum deneyebilirsiniz

Xiaomi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Note 9s
Konular
4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EliteHyper hem lite sürümü var hem ücretli sürümü var ben Mi 15 de ücretli sürümü kullandım şu an mi 17 var lite sürümü kullanıyorum gayet memnunum deneyebilirsiniz
Arka ekran menüsü çalışmıyor diye duymuştum bide telefonum rom değiştirince nv data ya düşüyor

Xiaomi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Note 9s
Konular
4
Eu romun neyinden sikayetcisiniz bugüne kadar çok cihazda kullandim bi sorunla karşılaşmadım
Isınma problemi bildirim sorunu ne yaparsam yapayım bildirim gelmiyor bazen aramalarda sürekli ses kesilmesi yaşanıyor ve arka ekran düzgün çalışmıyor

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Eu romun neyinden sikayetcisiniz bugüne kadar çok cihazda kullandim bi sorunla karşılaşmadım
EU rom MIUI14'den sonra stabilitesini kaybetmeye başladı,eski eu ekibi yok ve eski eu ekibi olmadığı için eskisi kadar iyi çalışmıyor

Turgaykurumsal28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi 8 editio
Konular
20
ZKOS_POPSICLE_OS3.0.306.0.WPBCNXM_EU260504 bende ZKOS rom kullanıyorum hiç bir problem yasamadım

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-05-20 at 15.32.09.jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-20 at 15.32.09.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 15
Üst Alt