Yardım Rom sorunsalı?

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar forumda bazı konuları inceledim ama bulamadım. Ufak bir yardımınızı rica edeceğim. İlk olarak telefona EU rom kurulu 11.0.2 sürümü. Fakat malum MTK cihaz olduğu için geçenlerde EU ekibi desteği kestiğini açıkladı. Rom'dan gayet memnunum ekstra özellikleri de olduğu için fazlasıyla memnunum hemde. Fakat destek kesildiği için malum güncelleme almayacak. Bu rom'da da uygulama kasasına gelindiğinde aramaya bastığınızda hata alıyoruz. Destek kesilmeseydi güncelleme iler düzeli diyecektim ama destek kesildiği için artık düzelmeyecek.

Şimdi bana NFC'si çalışan (hindistan v10 kurduğumda yoktu) ve miui uygulamaları olan(mesajlar, uygulamalar, arama ekranı vs) global rom lazım. Bunların mevcut olduğu global rom hangisi acaba. Ya da var mı?

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Araştırdığım kadarıyla yok hocam şuanda maalesef, Avrupa, Hindistan ve Global sürümleri var sadece Avrupa sürümün de Mi Uygulamaları olabilir denediniz mi?

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araştırdığım kadarıyla yok hocam şuanda maalesef, Avrupa, Hindistan ve Global sürümleri var sadece Avrupa sürümün de Mi Uygulamaları olabilir denediniz mi?
Yok hocam benim telefon kayıtsız garantisiz EEA yüklü gelmişti zaten baktım EEA koduna AVrupa Rom muş. yani onda NFC var miui uygulamaları yok.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Yok hocam benim telefon kayıtsız garantisiz EEA yüklü gelmişti zaten baktım EEA koduna AVrupa Rom muş. yani onda NFC var miui uygulamaları yok.
Şuanlık yapabilecek bir şeyiniz yok maalesef, cihaz daha yeni olduğu için yavaş yavaş çıkacaktır.

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Çin romları hiç denemedim. Tahminimce onlarca vardır. Fakat türkçe dil var mıdır onu bilmiyorum. İşte bilen biri yazsa süper olur.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Anlaşılan elden çıkamak olacak galiba. Telefonu da çok seviyorum aksine.

Oyla:

almanejder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note8
Konular
3
Anlaşılan elden çıkamak olacak galiba. Telefonu da çok seviyorum aksine.
Mıuı uygulama derken arama ve mesajlarımı istiyorsun.Yukarıda uygulama kasasına gelindiğinde aramaya bastığımda hata alıyorum diye yazmışsın anlıyamadım.Bende avrupa romu kullanıyorum.

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Mıuı uygulama derken arama ve mesajlarımı istiyorsun.Yukarıda uygulama kasasına gelindiğinde aramaya bastığımda hata alıyorum diye yazmışsın anlıyamadım.Bende avrupa romu kullanıyorum.
Orada bahsedilen arama uygulamasi ile uygulama kasasındaki arama aynı şey değil biri uygulama. Hata aldığım nokta telefon ana ekranindayken asagidan yukarı doğru kaydirdiginda çıkan ekranda arama yapıyoruz ya (uygulama araması web içeriği vs) orada hata alıyorum demek istedim.

Oyla:

almanejder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note8
Konular
3
Dediğiniz yer Uygulamalara girince aşağıdaki aramadan şuanda denedim bir sıkıntı yok bende.

Oyla:
Üst Alt