Çözüldü Rom sonrası twrp ekranına atıp duruyor

emirhansyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 10pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.9.0.TKFMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 10 Pro. Öncelikle telefonum yurt dışından gelme imei ve root işlemleri yapılı sorunsuz kullanıyordum fakat mobil bankacılık uygulamalarını kullanamamaya başlamıştım ve çözüm ararken magiski indireyim dedim uygulamaya telefonda yoktu.(yaptığım çok saçmaymış sonra öğrendim) Açtım açar açmaz tamam dedim sonra telefon tümden gitti, Mi ekranı geliyor kalıyor. Twrp ekranından her şeyi denedim wipe data reboot vesaire hiçbir şey olmadı. Sonrasında araştırmaya başladım rom ile olur dediler fastboot modunu açtım rom attım bilgisayardan. Romu da güvenilir bir siteden fastboot romu ile yaptım. Sonrasında bekledim tam cihaz açılıp ilk kurulum ekranı gelirken 1 saniye sonra kapanıyor ve tekrar sürekli twrp ekranına atıyor. Orda tekrar denedm wipe ve diğer seçenekleri ama yine olmadı her seferinde ilk ekran geliyor (dil seçme yeri vesaire) 1 saniye sonra kapanıyor tekrar twrp ekranına dönüyor.

centaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
6
Başka twrp yükle bendede aynı sorun oldu 2. Yüklediğim twrpde telefon acilmisdi

Oyla:

emirhansyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 10pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal global bir rom yükledim bir daha bu sefer twrp hiç çıkmadı silindi sanırım daha sonra nv data is corrupted hatası verdi ve youtubeye yazıp çözdüm.

Oyla: Çözüm
Üst Alt