- Adım
- Mazlum
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 28
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Samsung
- Telefon Modeli
- S9+
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar telefona önce pixel experience romunu yükledim sonra beğenmeyip sammobile sitesinden en son çıkan romu kurdum ama sonra farkettim ki 64gb olan telefonumun hafızası 32gb'a düşmüş 4 farklı rom daha denedim yine olmadı hep 32gb gösteriyor. Twrpden wipe>advanced wipe>data işaretle> resize file system yaptım hiçbir şey olmadı hata verdi düzeltilecek ksım yok diye. Nasıl çözebilirim bu sıkıntıyı doğru romu bulabilecek bir arkadaş var mıdır?
EDİT: Arkadaşlar problemi çözdüm. 5-6 tane rom yükledim, firmware yükledim, Samsung Kies denedim(Kies okumadı teli), twrp'den format data olmadı, yine twrp'den resize system olmdadı. Asıl çözüm ise oldukça basit öncelikle odin yükleyin ardından google'a galaxy s9 plus pit file(sizin telefon modeliniz ne ise onu aratın) ardından ''full-repair-firmware'' adlı siteden resimde attığım telefon modelinize ait olan pit dosaysını indirin. sonra odini açın telefonu dpwnload moduna alın, telefonu pc'ye usb kablo ile bağlayın odin telefonu görünce pit kutucuğuna girin ve indridiğiniz pit dosyasını seçin bunun ardından direkt start tuşuna basın. İşlem bittikten sonra telefonu açın ve hafızanızın düzeldiğini göreceksiniz
..
EDİT: Arkadaşlar problemi çözdüm. 5-6 tane rom yükledim, firmware yükledim, Samsung Kies denedim(Kies okumadı teli), twrp'den format data olmadı, yine twrp'den resize system olmdadı. Asıl çözüm ise oldukça basit öncelikle odin yükleyin ardından google'a galaxy s9 plus pit file(sizin telefon modeliniz ne ise onu aratın) ardından ''full-repair-firmware'' adlı siteden resimde attığım telefon modelinize ait olan pit dosaysını indirin. sonra odini açın telefonu dpwnload moduna alın, telefonu pc'ye usb kablo ile bağlayın odin telefonu görünce pit kutucuğuna girin ve indridiğiniz pit dosyasını seçin bunun ardından direkt start tuşuna basın. İşlem bittikten sonra telefonu açın ve hafızanızın düzeldiğini göreceksiniz
..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: