ROM SONRASI BRİCK HAKKINDA YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurergat21

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
merhabalar xiaomi redmi note 9 pro cihazıma farkında olmadan çin sürümü miui 12.5 yüklemeye çalıştım ondan sonrasında telefonum hiç bir tepki vermemeye başladı. ekran açılmıyor , fastboot - twrp açılmıyor SADECE bilgisayarıma bağladığımda bağlantı sesi çıkmakta ve aygıt yöneticisinde com 9008 çıkmakta. miflash ile güncel mifirm'den bulduğum uyumlu romları yüklemeye çalıştım lakin hepsinde hata vermekte yaklaşık 10 miflash sürümü 7 custom rom denememe rağmen hiç bir çözümü olmadı. kendi imkanlarımla arka kapağı söküp edl mod ile yapmaya çalıştım yine aynı şekilde aynı hatayı verdi Sizden ricam ne yapmam gerekiyor tamirini nasıl yapabilirim veyahut yaptırtabilirim bilgisi olan moderatörlerimiz veyahut diğer arkadaşlarımız yardımcı olurmu

Şimdiden teşekkür ederim.​

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
  • 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.
Lutfen konunuzu forum kurallarına uygun şekilde cihaz kategorisinde tekrar açınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt