Yardım ROM sonrası bluetooth problemi

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Merhabalar. Arkadaşlar yıllardır root-rom işlemiyle uğraşan birisiyim 2. Defa başıma geliyor. Twrp üzerinden Miui Mind 12.0.13 kurdum. Temiz kurulum yaptım. Bir süre sonra bluetooth açmaya çalıştığımda açılmadan kapanıyor. İnternetteki çoğu çözümü denedim. Bluetooth verilerini temizlemek gibi fakat işe yaramadı. Daha önce Eu rom 13 de başıma gelmişti. Eu 14ne güncelleyerek sorunu çözmüştüm. Başına gelen var mıdır ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Kullandığınız TWRP ile alakalı bir sorun da olabilir farklı bir sürüm recovery deneyin.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun neden kaynaklandığını buldum fakat çözüm yok maalesef. Sonuçta son sürüm 26.1 magisk kullanıyorum. Root yapınca bluetooth sorunu başlıyor. Eu 13.xx de de oluyordu. Mecbur Eu 14.0.1 e geri döndüm

scorps

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
lenovo
Konular
1
Selamlar,
Ben de benzer sorunu resmi note 8 telefonumda yaşıyorum. Problemi bulmak baya uğraştırdı. Çözüm yok ama nedeni bilmek güzel. Rom kurduktan sonra çıplak hali ile Bluetooth da sorun yok. Programlar güncellemeler derken bir baktım Bluetooth sizdeki gibi hata veriyor. Bir programla çakışıyor filan derken tekrar rom kur. Tek tek programları dene filan Bluetooth sorun çıkartmadı. Neyse sorunu bulamadık, twrp da backup alayım hazır sorun yokken dedim backup alıp tekrar telefonu başlattım Bluetooth kapanmaya başladı. Olay backup alımında. Twrp üzerinden backup alımının Bluetooth u bozacağı hiç aklıma gelmezdi ama oluyormuş. Farklı twrp ile backup deneyeceğiz bakalım. Belki alakası yok ama bu sorunu yaşayanlardan belki birkaçının nedeni budur...

Üst Alt